Nieuwe 500X 120TH

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

Fiat viert zijn 120e verjaardag en wil dat vieren met een bijzondere verrassing voor u.
Ga voor de Nieuwe 500X 120TH en geniet van de complete Apple®-ervaring. U krijgt zes maanden lang Apple Music® met meer dan 50 miljoen nummers!

120 jaar in muziek

Exclusieve Fiat-playlist
Enkel via

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

Als het hard gaat, gaat de nieuwe 500X 120TH nog harder. Ontdek de complete Apple®-ervaring. Krijg tot zes maanden Apple Music® om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.

Wilt u meer informatie ?

Technologie

Draai de volumeknop open

Alle muziek ter wereld, nu binnen handbereik. Ontdek de complete Apple®-ervaring. Krijg tot zes maanden Apple Music® om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.

Uconnect HD LIVE

Reizen in stijl betekent dat u nooit iets moet opgeven. Dankzij het innovatieve, standaard gemonteerde Uconnect HD LIVE-systeem. 7”-aanraakscherm voor eenvoudig beheer van muziek, contacten, kaarten en nog veel meer.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

Apple CarPlay standaard

Ontdek een slimmere en veiligere manier om uw iPhone te gebruiken in de auto. Apple CarPlay* toont de apps op uw iPhone die u onderweg zou willen gebruiken, op het ingebouwde scherm in de auto, zodat u kunt bellen, berichten kunt versturen en ontvangen, en naar Apple Music kunt luisteren zonder uw blik van de weg af te wenden.

Klik hier voor een overzicht van de compatibele toestellen.

* CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto standaard

Krijg gemakkelijk toegang tot de inhoud en apps van uw smartphone. Met Android Auto™* verschijnen uw apps op het scherm in een eenvoudige en intuïtieve interface, gerangschikt op overzichtelijke pagina’s. En dankzij Google Maps kunt u de route en verkeerssituatie in real time controleren.

Klik hier voor een overzicht van de compatibele toestellen.

*Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.

Mopar® CONNECT

Beheer uw 500X 120th rechtstreeks vanaf uw smartphone. Met Mopar® CONNECT weet u steeds waar u uw wagen hebt geparkeerd en kunt u de deuren openen en sluiten en de rijsnelheid en bewegingen controleren. En dankzij de pushberichten loopt u bovendien nooit het risico dat u iets in uw wagen vergeet. Als optie verkrijgbaar.

Deze promotie is geldig tot 31/12/2019 voor de aankoop van bepaalde modellen van de Fiat 500 Family, en is in overeenstemming met de algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op www.fiat.be. Enkel geldig voor Apple Music® in België. Compatibele producten, diensten en een geldig iTunes-account zijn vereist. Er zijn voorwaarden van toepassing; raadpleeg de voorwaarden die van toepassing zijn op uw land op https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie. Apple Music® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. De handelsmerken Beats by Dr. Dre, BeatsAudio en het b-logo zijn eigendom van Beats Electronics, LLC.

Promoties