• Fiat Punto Street

          STREET

    Take it Easy, Punto.
  • Fiat Punto Young

    Young II

    Inclusief de laatste technologie
 

Standaarduitrusting op de PUNTO

Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels in koetswerkkleur, Elektrisch bediende ruiten actief zonder contactsleutel, Dualdrive stuurbekrachtiging, Centrale vergrendeling, In hoogte en diepte verstelbaar stuur, Afstandsbediening voor deuren en koffer, Bestuurderszetel regelbaar in de hoogte, Twee hoofdsteunen achteraan regelbaar in de hoogte, Manuele airconditioning met pollenfilter, 40/60 opgedeelde achterbank in configuratie met 5 zitplaatsen, ESP, TPMS, 4 Airbags (2 vooraan, 2 gordijn), Radio MP3 met bediening aan het stuur.

Fiat Punto airbags

4 AIRBAGS

5-deursversie

Fiat Punto radio

RADIO MP3

 

street

Fiat Punto street uitvoering

Modern, hedendaags en jong. De perfecte combinatie van stijl en technologie

street features

Elektrisch bediende ruiten actief zonder contactsleutel, Dualdrive stuurbekrachtiging, Centrale vergrendeling, In hoogte en diepte verstelbaar stuur, Afstandsbediening voor deuren en koffer, Bestuurderszetel regelbaar in de hoogte, Twee hoofdsteunen achteraan regelbaar in de hoogte, Manuele airconditioning met pollenfilter, 40/60 opgedeelde achterbank in configuratie met 5 zitplaatsen, ESP, TPMS, Radio CD MP3 met bediening aan het stuur.

HANDMATIG BEDIENDE AIRCONDITIONING

RADIO CD MP3

Fiat Punto met ESP

ESP

young II

Punto YOUNG II

De Punto YOUNG II: waar stijl en maximaal comfort elkaar ontmoeten

YOUNG II BIEDT, BOVENOP STREET:

Donkere koplampen, deurgrepen in koetswerkkleur en 5’’ TFT aanraakscherm met geïntegreerde Radio/MP3, Bluetooth, USB-aansluiting en Navigatie.

Fiat Punto 5 inch scherm

Tactiel 5’’ TFT scherm

Radio MP3 Bluetooth

Fiat Punto navigatie systeem

USB & Navigatie

berline Fiat Punto

Het is tijd om nog verder te gaan.
Overschrijd uw grenzen.
Punto.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).