Origineel, ingenieus en
verrassend: dat is de Panda.

De auto die kan evolueren
en toch zichzelf blijft.

MOTOREN

MILIEUVRIENDELIJKE PANDA

Er zijn de tweecilinder 85 pk 0,9 liter TwinAir Turbo en de 95 pk 16v MultiJet II diesel, allebei met het intelligente Start&Stop-systeem. En er is de 1.2 Fire 69 pk benzinemotor: stevig, betrouwbaar. U kunt ook de innovatieve Natural Power TwinAir methaan/benzinemotor met twee brandstoffen kiezen: 80 pk, een laagterecord voor de emissies, uitstekende reikwijdte en gegarandeerd zuinig.

4 aandrijvingen, allemaal met laag brandstofverbruik en superieure prestaties, volgens Euro 6-norm, betrouwbaar en opmerkelijk: welkom aan boord van de Panda.

VEILIGHEID

SUPERPANDA

De Panda is ontworpen om maximale veiligheid te garanderen, van het ESC-systeem met de Hill Holder tot de bescherming voor de passagiersruimte. Deze bescherming wordt verzekerd door twee frontale airbags en twee gordijnairbags, met twee optionele laterale airbags, de voorste hoofdsteunen zijn antiwhiplash-steunen (in geval van een botsing), en in de achterzetels kunnen de kinderzitjes bevestigd worden met ISOFIX-haken, zodat ook uw jongste reizigers veilig zijn

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).