Origineel, ingenieus en
verrassend: dat is de Panda.

De auto die kan evolueren
en toch zichzelf blijft.

ONMISKENBAAR PANDA

Alleen als uw innerlijke geest naar buiten straalt, bent u echt origineel. Net als de Panda. Van de carrosseriekleurige bumpers met impactabsorberende inzetstukken tot de robuuste bouw met squircle-ribbels, de Panda combineert functie met schoonheid. Een persoonlijkheid die hij uitstraald dankzij de twee nieuwe carrosseriekleuren: Rosso Amore en Grigio Colosseo. Nog moderner en dynamischer reizen.

DETAILS

WELKE VORM HEEFT DE GEEST VAN DE PANDA?

Met de beruchte squircle wordt het rond vierkant op de wereld losgelaten, het kenmerk van de Panda. De squircle is speels en veelzijdig, net als de Panda. Het symboliseert de ware aard van de auto, van het exterieurdesign tot de bedieningselementen.

EXTERIEURDETAILS

STERKE
PERSOONLIJKHEID

Het design blijft trouw aan zichzelf: prettig, dynamisch en slank, zoals de achterlichtblokken met hun minimalistisch design en hoge plaatsing, of de squircle-vormige derde achterruit. Zin in een stouter karakter? Verfraai de Panda met het nieuwe Rosso Amore en Grigio Colosseo, of met de nieuwe stalen of lichtmetalen 14"-velgen of 15"-velgen met geborsteld of zilverkleurige afwerking.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda

Wenst u een wagen in te ruilen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).