Praktisch, compact en avontuurlijk.
4x4 is een kwestie van karakter.

DESIGN EN EXTERIEUR

DE OFF-ROAD SPIRIT?

Speciale bumpers met geïntegreerde schilden en gesatineerde aluminium beschermplaat, speciaal uitgebouwde wielkappen, beschermzijstrips, M+S 4-seizoensbanden, 4x4 vierwielaandrijving met ELD en nieuwe geborstelde lichtmetalen 15"-velgen. De Panda 4x4 geeft u een robuuste bouwkwaliteit, een lager gewicht en 4x4-aandrijving, waardoor hij de meest compacte off-roader op de markt is.

DETAILS

WELKE VORM HEEFT DE
GEEST VAN DE PANDA?

Met de beruchte squircle wordt het rond vierkant op de wereld losgelaten, het kenmerk van de Panda 4x4. De squircle is speels en veelzijdig, net als de Panda 4x4. Het symboliseert de ware aard van de auto, van het exterieurdesign tot de bedieningselementen.

EXTERIEURDETAILS

KLAAR VOOR ALLES

4-seizoensbanden M+S Modder+Sneeuw, compatibel met sneeuwkettingen, nieuwe geborstelde lichtmetalen 15"-velgen, longitudinale dakrails, oploophoek van 21°, hellingshoek van 32° en afloophoek van 20°. Kortom een geboren off-roader.

  • VRAAG EEN OFFERTE
1 van 3

Vraag een offerte voor de nieuwe Panda 4x4

Heeft U een wagen te overnemen of te recycleren?*


AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,
voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

2 van 3

Selecteer een verdeler

Terug
 
 
3 van 3

Bedankt

Uw verzoek voor een offerte voor 500L bij Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO werd correct verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 van 2

BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE NIEUWE fiat 124 spider logo

De velden met een (*) zijn verplicht.

AKKOORD VOLGENS DE BELGISCHE WETGEVING

Na het lezen van de toelichting met betrekking tot het verwerken van de persoonsgegevens,voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens door to FCA Belgium N.V. voor marketing, promotionele en profilering doeleinden zoals omschreven in de punten b) en c) van de toelichting, alsook het doorgeven van mijn persoonlijke gegevens aan andere bedrijven en commerciële partners van FCA Belgium N.V. voor marketing en promotionele doeleinden zoals omschreven in punt d) van de toelichting.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).