FCA Belgium en Europcar bieden hun klanten exclusief de mogelijkheid om tijdens de zomer 2016 van de nieuwe Fiat 124 spider te genieten!

donderdag 4 augustus 2016

FCA Belgium en Europcar bundelen hun krachten in België om hun klanten de exclusieve mogelijkheid te bieden met de nieuwe Fiat 124 spider rijden, het zijnde als huurwagen, en dit vanaf begin augustus 2016.

De Fiat 124 Spider is een emotioneel model, dat dit jaar zijn vijftigjarige bestaan viert. Generatie 2016 neemt bepaalde stijlelementen over van de spider uit 1966, die te boek staat als een van de mooiste Fiats aller tijden. En hoe kan men de vijftigste verjaardag van een mythe beter vieren dan met een gloednieuw model? De tekenaars van het Centro Stile Fiat in Turijn ontwierpen de moderne interpretatie van het Italiaanse stijlicoon bovendien met het grootste respect voor de designtaal van het merk. De 124 spider biedt een intens rijplezier en wie plaatsneemt aan het stuur van deze authentieke Italiaanse roadster is zeker van een moment van puur genot en ontspanning.

« Wij zijn blij dat wij als eerste dit nieuw emotioneel model binnen het Fiat-gamma kunnen aanbieden », verklaart M. Steven Pauwels, Deputy General Manager Europcar, naar aanleiding van de sleuteloverhandiging van de voertuigen door M. Yann Chabert, CEO van Fiat Chrysler Automobiles Belgium.

Drie voertuigen zijn ter beschikking van Belgische klanten vanaf de maand augustus 2016.

Legende foto : M. Steven Pauwels, Deputy General Manager Europcar België, en M. Yann Chabert, CEO Fiat Chrysler Automobiles Belgium, naar aanleiding van de sleuteloverhandiging van de nieuwe Fiat 124 Spider in Brussel.

Brussel, 4 augustus 2016