XPRESSIEF

De 500X belichaamt de waarden die van de 500 een wereldwijd erkend icoon hebben gemaakt.
Eén blik is genoeg om te zien welke eigenschappen hij van het historische model heeft geërfd: de ronde dubbele koplampen, de trapeziumvormige motorkap, de verchroomde "vleugels" aan beide zijden van het FIAT-logo en de luchtinlaten die hem als het ware een glimlach geven. Achteraan zijn dat de aparte lichtblokken met hun glanzende rand, de ronde achterruit, het FIAT-logo en het verchroomde handvat. De 500X is tegenwoordig te verkrijgen als City Look-versie, die beter past bij de grootstad, met verchroomde details die hem nog meer accentueren.

Fiat 500 X city-look 360 zicht

BUITENKANT 360°

Net als elke andere 500 valt deze iconische en leuke auto op door zijn slimme stijlelementen. Bekijk ze vanuit elke hoek.

Ontdek deze in 360°

KOPLAMPCLUSTERS

De dubbele koplampen met dagrijlichten (DRL) en mistlichten met volgfunctie zijn een terugkerend stijlelement van het 500-gamma, dat voor een onmiddellijk herkenbare neus zorgt.

Fiat 500 X city-look detail koplamp
Fiat 500 X city-look velgen

VELGEN

Er is een ruim assortiment lichtmetalen velgen voor de 500X City Look. Van de 16" wieldeksels in glanzend grijs over de 16" lichtmetalen velgen met diamantafwerking, de 17" lichtmetalen velgen in mat grijs en de 17'' lichtmetalen velgen in matzwarte diamantafwerking tot de knapste en kostbaarste velgen van allemaal: de 18" velgen in glanzend grijs of matte diamantafwerking.

GETINTE ACHTERRUITEN

Garandeer de privacy van uw passagiers en maak uw Fiat 500X nog exclusiever.

Fiat 500 X city-look achterzijde