ONTWORPEN OP MAAT VAN DE WENSEN VAN ELK GEZIN

De 500L breidt het klassieke design van de 500 uit met lijnen die meer bescherming en comfort bieden. De bijna rechtopstaande voorruit en de tweedelige A-stijlen creëren extra ruimte en zichtbaarheid voor de inzittenden en geven de bestuurder een groter gevoel van veiligheid.
Het uitgebreide glasoppervlak rond de bestuurder elimineert dode hoeken en laat het interieur naar goede 500-gewoonte baden in een enorme hoeveelheid licht.

Fiat 500L wielen

ADEMBENEMEND UITZICHT

Het panoramadak geeft alle inzittenden van de 500L een ongeëvenaard uitzicht op de hemel, dankzij het glazen dak van maar liefst 1,5 m². Twee versies: vast en skydome (elektrisch te openen).

Fiat 500L panorama dak
Fiat 500L en 500

KLEIN EN TOCH GROOT

De 500L zet het concept van functionaliteit extra kracht bij, want met zijn lengte van 4,15 meter, zijn breedte van 1,78 meter en zijn hoogte van 1,66 meter combineert hij de ruimte en het interieurcomfort van een monovolume met het parkeergemak van een stadswagen.

EEN OF TWEE KLEUREN?

De 500L is echt uniek. Met zijn 10 koetswerkkleuren, 2 dakkleuren en 3 velgkleuren biedt de 500L meer personaliseringsoplossingen dan alle andere auto's in zijn segment.
Maar dat zal niemand verbazen. Het gaat ten slotte om een 500.

Fiat 500L carrosseriekleuren

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).