Vanaf € 19.100
Voor gezinnen die het leven willen ontdekken
Verken de wereld in stijl.
Fiat 500l trekking crossover

Top scores in technologie, veiligheid en ontdekkingen

U hebt drie dingen nodig om daar te komen waar u naartoe wilt: technologie, veiligheid en het verlangen naar ontdekkingen.
U vindt het allemaal terug in de 500L Trekking.

 

Technologie

       

Een rijsysteem voor alle seizoenen

Traction+ garandeert uitstekende controle en prestaties op alle terreintypes en in alle weersomstandigheden. Traction+ heeft geen effect op het brandstofverbruik en de onderhoudskosten, maar verzekert uitmundende prestaties op ondergronden met weinig grip.

PUUR REISPLEZIER

Uconnect 5” Radio Nav is een geïntegreerd navigatiesysteem dat in samenwerking met TomTom werd ontwikkeld en het functioneert naast de Uconnect 5” radiofuncties. Het systeem is simpel en gebruiksvriendelijk en kan ook via stemherkenning kan worden bediend. Het biedt een selectie kaarten van niet minder dan 45 Europese landen op een 5" touchscreen. Verder bevat het intelligente functies voor het verwerken van verkeersinformatie (TMC), het vinden van de snelste en voordeligste route (IQ Routes) en het veilig voorsorteren bij nadering van afritten en kruispunten (Advanced Lane Guidance). Tevens verstrekt het systeem tijdige informatie over vaste snelheidscamera's, camera's voor de meting van gemiddelde snelheid en verkeerslichtcamera's. Dankzij Uconnect 5” Radio Nav beschikt u over de perfecte assistent aan boord, zodat u zich volledig op het reisplezier kunt concentreren.

HIGH DEFINITION MUZIEK

Laat uw rijplezier vergezellen door uw favoriete muziek. Kies een nummer op uw smartphone, MP3-player of USB-stick via de bediening op uw stuur en geniet via het Hi-Fi systeem dat in samenwerking met Beats Audio werd ontwikkeld.
Zes speakers, een subwoofer en een 8-kanaals digitale versterker zorgen voor een totaal vermogen van 520 W. Met deze muziek kunt u aan uw reis beginnen.

Veiligheid

       

HET GEVOEL van veiligheid

De 500L Trekking biedt u tot 7 airbags die u en uw reisgenoten alle benodigde veiligheid garanderen.

Urban safari

Technologie helpt u ook in de stad. De City Brake Control detecteert obstakels op korte afstand bij lage snelheid en remt automatisch om een aanrijding te vermijden.

7

AIRBAGS
(standaard: 6)

Bestuurder en bijrijder, airbags aan zijkant voor hoofdbescherming, voorzijde airbags, kniebescherming airbags.

ESC

Electronic Stability Control met:
- ASR/MSR
- Hill Holder
- ABS+EBD
- ERM (Electronic Rollover Mitigation)
- DST (Driving Steering Torque)

HILL HOLDER

Dit systeem assisteert de bestuurder bij een start op een helling.

CITY BRAKE CONTROL

CITY BRAKE CONTROL

Geavanceerd systeem dat de aanwezigheid van obstakels voor de auto detecteert en automatisch remt om een aanrijding te vermijden.

500L Trekking
Beleef uw dagelijkse expedities in stijl.