MYTHES GROEIEN

En veranderen. Net als de 500, het ultieme icoon dat zijn modieuze popkarakter vandaag uitbreidt met een gedurfde en verleidelijke uitstraling.

HEERLIJK BRUTAAL

Het glimlachende gezicht van de 500 oogt voortaan nog schalkser. De voorkant lijkt wel te knipogen dankzij de nieuwe sierelementen, de alom geprezen snorharen en de bumper die het driedimensionale radiatorrooster omvat. Nog aantrekkelijker, nog positiever, nog meer 500.
De nieuwe poly-ellipsvormige koplampen communiceren en kijken de duisternis lachend tegemoet. De nieuwe dagrijlichten met led-technologie, die geïnspireerd zijn door de nullen in het 500-logo, worden in het donker een onmiddellijk herkenbare signatuur.

Fiat 500 koplampen
Fiat 500 velgen

EEN STEVIGE DOSIS KLASSE. EN STIJL.

Het onmiskenbare profiel van de 500 verandert niet, maar geeft hem nog meer karakter dankzij de twee schitterende nieuwe lichtmetalen velgen: de 15" versie met glanzend grijze afwerking en de 16" velgen met gefacetteerde matzwarte look.
Het design van de nieuwe 500 wordt nog versterkt door twee nieuwe koetswerkkleuren: de frisse en zonnige pasteltint Corallo Red en het geraffineerde en elegante Burgundy Opera.

ZIJN KARAKTER KOMT TOT UITING IN DE KLEINSTE DETAILS

Kijk maar naar de nieuwe chroomstrip die de bumper siert en rond de mist- en achteruitrijlichten loopt.
Of de nieuwe achterlichtblokken, die de remlichten, de achterlichten en de richtingaanwijzers omvat en het koetswerk aflijnen.
Deze ongewone en gedurfde oplossing onderstreept het vermogen van de 500 om te blijven vernieuwen zonder aan zijn tijdloze geest te raken.Op zoek naar een betrouwbare stadsauto ? Ontdek de Fiat 500 en personaliseer uw nieuwe auto met de online configurator.

Fiat 500 achterlicht detail

CAMOUFLAGE – MEDIUM

Een erg doorgedreven keuze die de 500 nog modieuzer maakt.

NAVY – MEDIUM

Al het plezier van de zomer met een patroon geïnspireerd op de marinestijl.

LORD – SMALL

De tijdloze charme van Britse elegantie. Met een ironische toets.

COMICS – MEDIUM (rood/zwart)

Kleur en sfeer: de 500 wordt een cartoon.

COMICS – MEDIUM (geel/zwart)

Kleur en sfeer: de 500 wordt een cartoon.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).