comfortabele Fiat Doblo

EEN OPVALLEND SILHOUET.

Nieuw design, nieuwe stijl, dezelfde onbedwingbare persoonlijkheid. Bent u klaar voor een rit?

 

Design

       
     
 

16" LICHTMETALEN VELGEN

 
     
  •      
 

LEDEREN VERSNELLINGSPOOK

 
     
  •      
 

RUIME KOFFER

 
     
  •      
 
 
Fiat Doblo zijschuifdeuren

SPECIAAL VOOR U OM IN TE RIJDEN. EN OM NAAR TE KIJKEN.
Bekijk hem eens goed. De stijl van de nieuwe Doblò is nog unieker: een volledig hertekende voorkant, bumper met ingebouwde koplampen, nieuwe lichtmetalen velgen en achterlichten, een groot glasoppervlak en een nieuwe donkergrijze kleur. Opvallend stijlvol, zelfs in uw vrije tijd.

HET INTERIEUR IS AL EVEN VERLEIDELIJK.
De vernieuwing van de Doblò beperkt zich niet tot de buitenkant. Het dashboard en het stuur werden volledig hertekend en kregen een ergonomischer design. Het instrumentenbord werd eenvoudiger en intuïtiever, en dankzij de slimme opbergvakken heeft u alles bij de hand. Een hele reeks andere details zorgt voor een aangename en unieke ervaring aan boord.

Comfort

       

Fiat Doblo grote kofferbak

Fiat Doblo grote opberguimte

ER IS PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN.

Wat u ook wil meenemen, het past in de nieuwe Doblò. En er is altijd plaats voor meer. Het interieur en de deurpanelen werden opnieuw ontworpen voor nog meer comfort.

ruime Fiat Doblo

Vakanties aan zee, skiweekends, winkelen op zondag: er is voor alles plaats in de nieuwe Doblò. De ruimte voor actieve gezinnen.

Afbeeldingen ter illustratie en niet-contractueel. Gelieve u te richten tot uw verdeler om de verschillende combinatiemogelijkheden te ontdekken (kleuren, stoffen, etc.).