Skip to content Skip to navigation

  (RED)

  600 nieuwe manieren om mensen te helpen. De Nieuwe 600 bevat alle iconische (RED) kenmerken - en heeft een duidelijk doel. Pluspunt: beschikbaar in 3 kleuren.

  ONTDEK (RED)

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een Nieuwe (600) RED bijdraagt tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele  reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn bijzonder enthousiast over deze organisatie en hebben daarom de nieuwe (600)RED in het leven geroepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging. FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat) RED is een (RED)-product en maakt deel uit van deze verbintenis.

  configure

  10.25-INCH RADIO

  Geniet van je favoriete nummers, verbind je telefoon en bel of ontvang oproepen van je beste vrienden op het 10.25-inch scherm met aanpasbare afbeeldingen. Kies de kleur en je favoriete achtergrond en de toon voor je reis is meteen gezet!

  WELKOMSTGELUID

  Niets aangenamers dan een hartelijk welkom als je ergens binnenkomt, zelfs in je wagen! Je Nieuwe (600) RED zal je altijd verwelkomen en uitwuiven.

  DETAILS (RED)

  Naast unieke kleuren en het (RED)-logo, krijg je zetels die bekleed zijn met gerecycleerde zwarte stof. Bovendien kun je je welzijn verbeteren met de kleurentherapie vanbinnen, met maar liefst 64 mogelijke kleurencombinaties.

  MEER RUIMTE

  We willen je comfort verhogen en dankzij de innovatieve slimme middentunnel met gepersonaliseerde (RED)-bekleding zijn we daar met verve in geslaagd: neem tot 15 liter aan spullen mee in de middentunnel en organiseer al je persoonlijke bezittingen.
  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data