Business Range

Stel uw bedrijfsvloot samen of kies uw volgende bedrijfsvoertuig uit de modellen in de Business Range. Een uitgebreid gamma van verschillende voertuigen die één ding gemeen hebben: het vertrouwen op stijl, technologie en veiligheid.
  • 500X
  • 500L
  • 500L WAGON
  • TIPO 5DOOR
  • TIPO STATION WAGON
  • PANDA

5OOX Business = succes

De succesvolle formule voor uw bedrijf loopt via 500X.
Enkel de business is uitgerust met 16" of 17" lichtmetalen velgen, mistlichten, elektrische rugleuningen, armsteun voorin, automatische airconditioning met twee temperatuurzones, 5" Uconnect™ Radio-multimediasysteem met aanraakscherm, ingebouwd navigatiesysteem, mp3, Bluetooth, snelheidsregelaar/-begrenzer en parkeersensoren achteraan.

Het maximum in elke sector

500L Business biedt uitsluitend het maximum. De beste technologie, met 5" Uconnect™ Radio NAV DAB met aanraakscherm, cd/mp3, Bluetooth audiostreaming, ingebouwd navigatiesysteem en parkeersensoren achteraan. Hoogstaand comfort dankzij bestuurders- en passagierszetels met elektrische rugleuning en een armsteun voorin. En nog meer stijl, met de glanzend grijze 16" lichtmetalen velgen en het lederen stuur.

Meer ruimte voor uw bedrijf

5" Uconnect DAB NAV-radio: aanraakscherm, cd/mp3, audiostreaming via Bluetooth ingebouwd navigatiesysteem, parkeersensoren achteraan en snelheidsregelaar. Glanzend grijze 16" lichtmetalen velgen en bestuurders- en passagierszetels met elektrische rugleuning en armsteun vooraan. En natuurlijk twee extra zitplaatsen. Met de 500L Business Wagon kunt u meer ruimte maken voor uw bedrijf.

5-deurs, oneindige mogelijkheden.

Proef de technologie van de 7" Uconnect DAB Radio-tablet met aanraakscherm en ingebouwd navigatiesysteem, Live services en een 12V-aansluiting in de bagageruimte. De veiligheid wordt gegarandeerd door het Safety Plus Pack, met snelheidsbegrenzer, Full Brake Control en adaptieve snelheidsregelaar. De 16" of 17" lichtmetalen velgen, het lederen stuur en de lederen versnellingspook zijn toetsen die deze auto ook op het vlak van design perfect maken. Profiteer van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Ruimte voor uw bedrijf

Bij de Tipo Station Wagon Business staat ruimte centraal. Er is veel ruimte voor technologie, met de 7" Uconnect™ DAB Radio-tablet met aanraakscherm, ingebouwd navigatiesysteem en Live services. En de ruimte voor veiligheid wordt gegarandeerd door het Safety Plus Pack, met snelheidsbegrenzer, Full Brake Control en adaptieve snelheidsregelaar. Er is ook ruimte voor stijl, met de glanzend grijze 16" of 17" lichtmetalen velgen, chroomdetails, lederen stuur en versnellingspook. En de ruimte blijft maar komen.

Bereid u voor op enkele verbazingwekkende resultaten

Wen eraan om u te verwonderen en bewonderd te worden. De originaliteit en het vernuft van de Panda staan nu ten dienste van uw bedrijf.
U kunt kiezen uit een breed kleurenpalet, vertrouwen op het comfort van de Uconnect™-radio en de veiligheid van hoogwaardige systemen, zoals ABS+EBD+BAS, ESC met Hill Holder en vier airbags.
Kies een voertuig dat met zijn tijd meegaat, maar altijd trouw blijft aan zijn karakter.