Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  In de nieuwe (Tipo)RED) Station Wagon staat technologie echt op het voorplan. Met het 7" en 10" DAB radioscherm geniet je van muziek en navigatie en connecteer je je toestellen op een heldere, zichtbare en makkelijke manier.

  APPLE CAR PLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  * Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  ANDROID AUTO™

  De Tipo(RED) Station Wagon is ook compatibel met Android Auto™*. Verbind je smartphone met je wagen en beheer je kaarten, muziek, contacten en nog veel meer, zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. De gebruiksvriendelijke interface toont je apps op het Uconnect™ 7" HD-scherm in overzichtelijke pagina’s.Verkrijgbaar als optie

  * Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc. en zal binnenkort beschikbaar zijn in België.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  DAB

  Digital Audio in high definition voor jouw muziek en infotainment.