Skip to content Skip to navigation
  TIPO CITY SPORT

  TIPO

  (RED)

  Ander model
  Kies je favoriete kleur:

  Kies je favoriete kleur:

  (TIPO) RED HATCHBACK 360-icon

  WE T(RED)EN SAMEN OP VOOR DE MENSHEID

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een model uit de (Fiat)RED Familie bijdraagt tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele  reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (Fiat)RED Familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging.

  FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat)RED is een (RED) product en maakt deel uit van deze verbintenis. 

  INFOTAINMENT

  KERNGEZOND EN TEV(RED)EN

  Bij de Fiat (Tipo)RED Hatchback hoort een gloednieuwe (FIAT)RED kit: producten die zorgen voor een gezondere lucht in de auto.