Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  In de nieuwe Fiat Tipo City Cross staat technologie echt op het voorplan. Met het 7’’ en 10” radioscherm geniet je van muziek en navigatie (optie) en connecteer je je toestellen op een heldere, zichtbare en makkelijke manier.

  WIRELESS APPLE CARPLAY®*

  Connecteer je iPhone met het Uconnect™ 10" display en bestuur Apple CarPlay®* draadloos met Siri stembediening of het touchscreen. Wireless Apple CarPlay®* is de slimme, veilige manier om je iPhone te gebruiken in je wagen. Je kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg.

  *Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De nieuwe Fiat Tipo City Cross is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal je smartphone verbonden is met je wagen, toont de gebruiksvriendelijke interface je apps op het Uconnect™ 10,25" scherm. Je kan je muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtstreeks op het touchscreen en zonder je veiligheid in het gedrang te brengen.

  *Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Om Android Auto op je autodisplay te gebruiken, heb je een wagen nodig die Android Auto compatible is, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

  Klik hier om de compatibele toestellen te ontdekken.

  DAB

  HD-Digital Audio voor je muziek en infotainment.