De nieuwe Tipo Mirror More

Nog hoogtechnologischer.
Nog meer geconnecteerd.

Al het comfort en de stijl van de Tipo-familie, nu in een Mirror-versie.

Wilt u dit model in detail ontdekken?

Wilt u dit model in detail ontdekken?

Wilt u dit model in detail ontdekken?

Infotainment

De toekomst ligt in uw handen. Maar u controleert ze met uw vingertoppen.

Alles onder controle houden was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de Uconnect™ 7” HD LIVE-radio met aanraakscherm, kunt u de technologie in de wagen moeiteloos bedienen en blijft u met een vingeraanraking verbonden. Uw Smartphone aansluiten, de perfecte afspeellijst kiezen voor uw reis, kaarten beheren of contact opnemen met uw vrienden: voortaan doet u het allemaal met een tik op het scherm.

Apple CarPlay

De nieuwste technologie voor de nieuwste iPhone-generatie! Verbind uw Apple-smartphone via Apple CarPlay met uw Tipo Mirror en beheer zijn voornaamste apps en functies vanaf het Uconnect™-aanraakscherm of met de bedieningstoetsen op het stuur. Zo kunt u heel eenvoudig routes controleren, contactpersonen telefoneren, tekstberichten verzenden en ontvangen en de perfecte soundtrack voor uw reis selecteren, zonder dat u uw blik van de weg moet afwenden.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto™*

De nieuwe Tipo Mirror is compatibel met Android Auto™*.
Raadpleeg uw content en apps op de eenvoudigste, meest intuïtieve manier: dankzij Android Auto™* verbindt u uw smartphone in een handomdraai met de Tipo Mirror. De gebruiksvriendelijke interface geeft uw apps weer op het Uconnect™-scherm. Telefoneer en verstuur tekstberichten zonder uw handen van het stuur te nemen dankzij de spraakbediening. En met Google Maps blijft u in real time op de hoogte van de verkeerssituatie.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

* Android AutoTM binnenkort beschikbaar in Belgïe

Uw wagen? Die past voortaan in uw broekzak.

Blijf steeds verbonden met uw auto. Dankzij het Mopar® Connect*-systeem, de exclusieve FCA-technologie van de nieuwste generatie, kunt u uw smartphone zelfs vanop afstand verbinden met uw Tipo en weet u steeds waar hij geparkeerd staat. U blijft ook op de hoogte van al zijn bewegingen en snelheden en wordt met pushmeldingen geïnformeerd wanneer u iets in uw auto laat liggen.


* Als optie verkrijgbaar

Promoties