Skip to content Skip to navigation
NEW 500X AND 500C DOLCEVITA SPECIAL EDITION

(FIAT)RED FAMILY

NIEUWE 500 elektrisch BERLINE
NIEUWE 500 elektrisch CABRIO
500X DOLCEVITA HYBRID

WE T(RED)EN SAMEN OP VOOR DE MENSHEID

(RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een model uit de (Fiat)RED Familie bijdraagt tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (Fiat)RED Familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging. FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat)RED is een (RED) product en maakt deel uit van deze verbintenis.

KERNGEZOND EN TEV(RED)EN

De(FIAT)RED Familie biedt je een gloednieuwe aanpak voor een gezond interieur: producten die zorgen voor gezondere lucht in de auto.
INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

EEN (RED)ELIJK ENTHOUSIASTE VERWELKOMING **

Door een van de modellen uit de (FIAT)RED-familie te selecteren, maak je een belangrijke keuze. Daarom ontvang je bij aflevering van je wagen meteen een speciale welkomstkit met een bijzondere cover voor de autosleutel.

Bovendien bevat je welkomstkit Mopar Connect. Hiermee kun je je wagen rechtstreeks vanuit de app monitoren en controleren, je ritten en dagelijkse routines organiseren en heb je een directe verbinding met assistentie in geval van een ongeluk, pech of diefstal.  

Toon je (RED) stijl op een veilige manier en geniet nog meer van al je avonturen!

**Niet beschikbaar voor Nieuwe 500 (RED)

INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

500 IRIDE eSCOOTER

Als je voor de (FIAT)RED Familie kiest, kan je als extra de 500 Iride toevoegen: de eScooter powered by Mopar®, volledig geïnspireerd door het iconische design van de 500.

Een perfecte oplossing voor emissievrije verplaatsingen in de stad:
• Wendbaar en handig
• Opgeladen op 4,5 uur, met een autonomie tot 30 km
• Max snelheid 25 km/uur*
• 10” luchtbanden, schokdemper, brede voetsteun en opvouwbare stuurstang
• Specifieke 500 Iride-app waarmee je alle functies monitort, deelt en instelt vanop je smartphone, beschikbaar voor iOS en Android

*De maximumsnelheid en het gebruik van de eScooter kunnen variëren in functie van de snelheidsbeperkingen en verkeersregels in het land van gebruik. Neem altijd de verkeersregels in acht.

* De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie en sommige daarvan kunnen versies, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen weergeven die enkel op aanvraag en tegen betaling beschikbaar zijn. De beschikbare kleuren en de zetelbekleding kunnen variëren om technische, constructieve en commerciële redenen en zijn mogelijk enkel verkrijgbaar op wagens in stock.
// Start script Treasure Data // End Script Treasure Data