Prestaties en veiligheid

Fiat Panda benzine - 1.2-motor met 69 pk S & S

 

51

MAXIMUMVERMOGEN

CE - KW (PK) BIJ T/MIN

51 (69) BIJ 5500

102

MAXIMUMKOPPEL

CE - NM BIJ T/MIN

102 (10,4) BIJ 3.000

164

TOPSNELHEID

(KM/U)

14,8

ACCELERATIE

(SEC.) VAN 0 TOT 100 KM

5,1

VERBRUIK

(L/100 KM) (WLTP) RICHTLIJN 2004/3/CE

STADSCYCLUS 6,6

CYCLUS BUITEN DE STAD 4,3

GEMENGDE CYCLUS 5,1

*Min 5,1

Max 6,5

133

CO2 -EMISSIES

(G/KM) (WLTP)

*Min 133

Max 151

Emissieniveau van de motor

Euro 6D

Beschikbaar met een handgeschakelde

manueel 5 versnellingen

Panda, optimale bescherming

Twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags plus twee zijdelingse airbags vooraan als optie: de airbagconfiguratie van de Panda is bestemd om alle inzittenden van de auto een maximaal veiligheidsniveau te bieden. Een andere veiligheidsmaatregel is dat de voorste hoofdsteunen een geïntegreerde whiplashbescherming hebben, die nekletsels door aanrijdingen achteraan uitsluit. Tot slot is de achterbank uitgerust met magnetische Isofix-bevestigingen voor kinderzitjes, die kinderen van alle leeftijden beschermen.

Fiat Panda - koetswerk

Taaie rakker

Bij aanrijdingen stelt de Panda veiligheid en robuustheid tegenover elkaar: dat is het doel van het uiterst sterke stalen koetswerk met kreukelzones, dat zich enkel op bepaalde, oordeelkundig gekozen plaatsen vervormt.

Fiat Panda - carrosserie

Zoekt u stabiliteit?

Rijd in alle sereniteit in de wetenschap dat uw gezin veilig is. Met de Panda geniet u een perfecte beheersing bij noodmanoeuvres of op gladde ondergrond dankzij de elektronische stabiliteitscontrole ESP, die ook het antiblokkeerremsysteem ABS, de elektronische remkrachtverdeler EBV, de noodremhulp BAS en de vertrekhulp voor hellingen Hill Holder omvat.

Fiat Panda - veiligheid

Moeiteloos hellingen overwinnen

Op pittige wijze vertrekken is kinderspel met de Panda, zelfs op een helling. Dat is te danken aan de Hill Holder die voorkomt dat de wagen achteruit bolt.

Fiat Panda - vertrekhulp voor hellingen Hill Holder, wendbaarheid

Wilt u uw veiligheid verhogen?

Rust hem uit met de noodremhulp City Brake Control: dit systeem is actief bij snelheden vanaf 30 km/u en detecteert dreigende aanrijdingen met een obstakel of een ander voertuig. Het schiet de bestuurder ter hulp door de wagen een automatische noodstop te laten uitvoeren.

Fiat Panda - noodremhulp City Brake Control