Prestaties en veiligheid

Panda - 1.2 69 S&S

 

51

MAX VERMOGEN

EG - KW (PK) @ T/MIN

51 (69) bij 5500

102

MAX. KOPPEL

NM (KGM) @ T/MIN

102 bij 3000

155

MAX. TOPSNELHEID

(KM/H)

14,8

ACCELERATIE

(SEC.) - 0/100 KM/U

5,4*

BRANDSTOFVERBRUIK

(L/100 KM) (WLTP) DIRECTIVE 2004/3/CE

*Min 5,4

Max 6,4

142*

CO₂-EMISSIES

(G/KM) (WLTP)

*Min 142

Max 149

 

Emissienorm

EURO 6D

Verkrijgbaar met een

manueel 5 versnellingen

(A) geeft de waarde aan van co₂ en verbruik bepaald op basis van de NEDC-cyclus volgens EU-verordening 692/2008.
(B) geeft de waarde aan van co₂ en verbruik bepaald op basis van de meet / correlatiemethode met verwijzing naar de NEDC-cyclus volgens Verordening (EU) 2017 / 1152-1153.
(C) geeft de waarde aan van co₂ en verbruik bepaald op basis van de nieuwe WLTP-testprocedure volgens Verordening (EU) 2017/1347.
De waarden voor co₂ en brandstofverbruik die zijn verkregen volgens de toepasselijke regelgeving, zijn aangegeven om voertuiggegevens te kunnen vergelijken. De homologatiewaarden van co₂-en brandstofverbruik weerspiegelen mogelijk niet de werkelijke waarden van co₂ en brandstofverbruik, die afhankelijk zijn van vele factoren waaronder bijvoorbeeld maar niet beperkt tot, de rijstijl, de route, het weer en de wegomstandigheden, de toestand, gebruik en uitrusting van het voertuig.
De aangegeven waarden van co₂- en brandstofverbruik verwijzen naar de versies van het voertuig met de hoogste en de laagste waarden. Deze waarden kunnen veranderen met de daaropvolgende configuratie afhankelijk van de geselecteerde uitrusting en/of de grootte van de geselecteerde banden.
De aangegeven waarden van co₂- en brandstofverbruik zijn niet definitief en kunnen evolueren als gevolg van veranderingen in de productiecyclus; meer actuele waarden zijn beschikbaar bij de geselecteerde officiële dealer van het FCA-netwerk.
In ieder geval zullen de officiële waarden van co₂- en brandstofverbruik van het door de klant gekochte voertuig worden verstrekt bij de documenten die bij het voertuig horen.
In gevallen waarbij de waarden van co₂- en brandstofverbruik relevant zijn voor het berekenen van belastingen en heffingen gerelateerd aan het voertuig, dient te worden verwezen naar de toepasselijke wetgeving in elk land.
Klik hier voor meer informatie over de nieuwe tests voor de certificering van brandstofverbruik, CO₂ en uitstoot van verontreinigende stoffen.