Panda wears Trussardi

Origineel, uniek, verrassend. En nu ook glamoureus. Pronk met de elegantie van uw nieuwe Fiat Panda Trussardi en maak u klaar om iedereen te verrassen, met de stad als uw catwalk.


ZET DE TREND

Waarom de mode volgen als u het tempo kunt bepalen? Stap in de nieuwe Fiat Panda Trussardi en spreid al uw stijl en elegantie tentoon met de nieuwe speciale lakkleur en het exclusieve Trussardi-logo op de lichtmetalen velgen, zijdelingse achterruiten en zijlijsten.


FASHIONISTA AAN BOORD

Klik uw veiligheidsgordel vast en maak u klaar voor de schijnwerpers.

Geniet van de elegantie en het comfort van de nieuwe Panda Trussardi en laat u overal door stijl omgeven: van de nieuwe bekleding van de zetels en de vloermatten over het elegante dashboard in de kleur Caffè tot de veiligheidsgordels en het stuurwiel met speciaal Trussardi-motief.

Nieuwe hybride motoren

Ontdek de vele voordelen van rijden met de nieuwe hybride Panda.
BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JOU

BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JOU

Zijn hybridesysteem maakt rijden met de nieuwe Panda Hybrid niet alleen voordeliger, maar ook een stuk groener: de hulp van een elektromotor maakt een besparing op het brandstofverbruik tot 30% mogelijk en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

*Volgens huidige regeling.
Nowy napęd hybrydowy

HOE WERK DE HYBRIDE MOTOR?

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de batterijen tijdens het minderen van snelheid of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/u, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen*.

*Wanneer de versnelling in neutraal wordt gezet als dit met een melding in het infodisplay wordt voorgesteld.

COMPLEET OVERZICHT

Het nieuwe infodisplay in het instrumentenpaneel houd je precies op de hoogte over de werking van het hybridesysteem. Op de schermpagina Energy Flows kun je zien wanneer de batterij wordt bijgeladen of juist energie levert, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt rijden. Verder kun je bijvoorbeeld altijd controleren hoeveel kilometer je met de huidige batterijlading volledig elektrisch kunt rijden.

TECHNOLOGIE

TECH WITH STYLE

STIJL EN SPITSTECHNOLOGIE

De nieuwe Panda Trussardi is uitgerust met een UconnectTM Mobile-radio en Bluetooth®-technologie, voor een naadloze verbinding met uw smartphone. USB en bediening aan het stuur laten u van uw rit genieten met stijl en spitstechnologie constant voorhanden.

EVERYTHING YOU NEED

ALLES WAT U NODIG HEBT

Uw afspeellijst, uw favoriete radiozender, uw contactpersonen, apps en kaarten rijden altijd mee. Veel plezier! Vereeuwig de hoogtepunten van uw ritten in foto’s en video’s met de Panda Uconnect-app en de camera op uw smartphone in de houder. Ga op in de mode en blijf trouw aan uw stijl. De functie ‘Object Reminder’ van de Panda Uconnect-app verzendt meldingen naar uw smartphone en herinnert u eraan als u iets in de auto hebt laten liggen.

A WHOLE LOT OF STYLE, LOW CONSUMPTION

HAUTE COUTURE, LAAG VERBRUIK

Mode met meer om het lijf: de schakelindicator zegt wanneer het tijd is voor de volgende versnelling en de Start&Stop-technologie legt de motor stil wanneer de wagen stilstaat. Zo helpt de Panda Trussardi uw brandstofverbruik te beperken.

FASHION NEVER LEAVES YOU. TECHNOLOGY TOO.

MEE MET DE MODE. EN MET DE TECHNOLOGIE.

Met MOPAR CONNECT hoeft u zich nergens nog zorgen over te maken: voortaan weet u altijd waar uw auto geparkeerd staat, hoe snel u naar waar rijdt, of de deuren vergrendeld zijn of niet, en dat allemaal rechtstreeks op uw smartphone.