DE PANDA-POWER

  Het Panda-gamma is beschikbaar met een ruime waaier van motoropties: de Hybride 1.0 FireFly 70CV voor een milieubewustere mobiliteitsaanpak of de 0.9 85CV TWINAIR 4X4 Benzinemotor. Kies je motorkracht en geniet van elke seconde aan boord van je nieuwe Panda.

  Hybride

  De 1.0 FireFly 70CV Hybridemotor voor het Panda-gamma is ideaal om comfortabel en milieuvriendelijk rond te rijden: hij vermindert de CO₂-uitstoot tot 30%*, je mag in lage-emissiezones rijden en je kan belastingvermindering** en parkingkortingen genieten. Met het Panda-gamma kan je vandaag makkelijk geld besparen en tegelijk het milieu respecteren.

  *Volgens de NEDC2-homologatie

  **Afhankelijk van lokale regels

  4x4

  Ook beschikbaar op het Panda-gamma: de 0.9 85CV TWINAIR 4X4 Benzinemotor. Deze krachtige en efficiënte motor is ideaal voor een meer gedurfde rijstijl. De 4x4-technologie biedt je een beter grip en aandrijving op elk type wegdek en met de Driving Mode Selector kun je steeds de meest geschikte rijmodus kiezen: Auto, Off-Road & Hill Descent Control, voor maximale veiligheid en superveel rijplezier.