Skip to content Skip to navigation

  PACKS

  ELEKTRISCH VERWARMDE BUITENSPIEGELS

  Automatisch inklapbare zijspiegels die elk seizoen trotseren.

  PARKEERSENSOREN ACHTERAAN

  Sensoren achteraan op de wagen detecteren obstakels achter de wagen en verwittigen de bestuurder wanneer hij een voorwerp nadert.

  LICHT- EN REGENSENSOR

  Sensorsen detecteren wanneer het schemert om de koplampen automatisch aan te steken of doen de ruitenwissers in werking treden bij regen.

  FRONTALE EN ZIJDELINGSE AIRBAGS

  Een extra veiligheidsfunctie in geval van een botsing. Frontale en laterale airbags treden in werking bij een botsing en beschermen zowel de bestuurder als de inzittenden.

  AUTONOOM REMMEN IN DE STAD

  Vermijd of verklein de impact van een botsing met voorliggers, voetgangers of fietsers bij een maximale snelheid van 30 km/h. In eerste instantie maakt de auto de bestuurder hierop attent met een visuele en akoestische verwittiging op het intstrumentenpaneel en indien de bestuurder niet reageert, remt het systeem de wagen af.

  5-ZITS GECERTIFICEERD

  Iedereen mag mee, dankzij de 5-zits certificatie kunnen 4 passagiers je vergezellen op de weg in je Panda.

  3de VEILIGHEIDSGORDEL ACHTERAAN EN HOOFDSTEUN

  De derde veiligheidsgordel en hoofdsteun achteraan bieden een optimale veiligheid, comfort en bescherming aan alle passagiers achteraan.

  40/60 ACHTERZETEL

  Een slimme modulaire oplossing voor meer ladingruimte wanneer je die nodig hebt.

  IN HOOGTE VERSTELBARE BESTUURDERSZETEL

  Pas de bestuurderszetel eenvoudig aan voor optimaal comfort, zichtbaarheid en controle tijdens het rijden.

  CLIMA AT

  AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING

  Stel vlot de temperatuur in op warme of koude dagen en laat de automatische klimaatregeling haar werk doen. Geniet van voortdurend comfort bij elke rit.

  FOGLAMPS

  MISTLAMPEN

  Krijg een beter zicht op de weg in alle weerstomstandigheden dankzij de krachtige mistlampen vooraan.

  PRIVACY GLASS

  VERDUISTERDE RUITEN

  De verduisterde ruiten achteraan voegen niet enkel een vleugje stijl toe aan de Panda, ze houden ook tot 99% van de UV-stralen tegen. Ze verminderen bovendien de binnentemperatuur van de wagen en helpen je om energie te besparen omdat je zo minder de airco moet gebruiken.

  STEERING WHEEL CONTROL

  STUURWIELBEDIENING

  Hou alles onder controle zonder je handen van het stuur te nemen. Dankzij de toegevoegde stuurwielbediening kan je met een simpele druk op de knop gesprekken beantwoorden, het volume regelen en nog veel meer.

  VERWARMDE ZETELS VOORAAN

  De zetels vooraan kunnen vanop afstand verwarmd worden met de klimaatfuncties van de Fiat-app voor meer comfort op koude dagen.

  VERWARMDE VOORRUIT

  Verwijder ijs en condensatie op de voorruit zonder de verwarming of airco aan te zetten. Geniet ook ‘s winters van een optimaal zicht en bespaar energie.

  PACKS

  PACKS
  PACK CITY
  PACK SAFETY
  PACK FLEX LIGHT
  PACK CONVENIENCE
  PACK WINTER