Gewoon Panda

Gewoon Panda

Wenst u dit model in detail te ontdekken?

Origineel, ingenieus en verrassend: dat is de Fiat Panda. Een veelzijdige wagen die blijft evolueren en toch trouw blijft aan zichzelf.

Technologie aan boord

Fiat Panda - infotainment, Uconnect™

De Panda stelt voor: de Uconnect™-radio

Nog meer ontspanning: de Panda is uitgerust met een Uconnect™-radio met een nieuwe houder voor uw smartphone, die u via Bluetooth® of via de USB- en Aux-poort kunt aansluiten. Er is ook een nieuwe interface voor apps gericht op de bestuurder. En dat alles binnen handbereik via virtuele accenten. Of via eenvoudige gesproken commando’s als u dat wenst.
Fiat Panda - radio, infotainment

Radio, playlist, oproep?

Uw playlist, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, weerbericht of Find My Car... Tal van apps staan tot uw dienst. In de Nieuwe Panda hebt u alles om uw verplaatsingen zowel eenvoudiger als aangenamer te maken.
Fiat Panda - smartphone-apps, infotainment

Technologie: PandaMyApp

De Panda staat bol van de nieuwe technologieën. Met de gratis app PandaMyApp kunt u uw radiosysteem bedienen vanaf een smartphone en een nieuwe interface gebruiken die het nog gemakkelijker maakt om te jongleren tussen diverse activiteiten: muziek beluisteren, telefoneren of eco:Drive, Find My Car en alle andere functies van de Panda activeren... Zo wordt elke reis nog meer geslaagd dan de vorige.
Fiat Panda - Start & Stop - zuinige auto

Fiat Panda: een milieuvriendelijke wagen met Start & Stop

U stopt? Dan wordt uw motor uitgeschakeld. De Start&Stop-technologie van de Panda is ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator GSI, die het ideale schakelmoment aangeeft. Fiat Panda: een veelzijdige en zuinige stadswagen

Promoties