Er is een Panda voor iedereen

Vanaf € 9.290

Er is een Panda voor iedereen

Vanaf € 9.290

Wilt u alle details ontdekken?

Origineel, ingenieus en verrassend: dat is de Fiat Panda. Een veelzijdige wagen die blijft evolueren en toch trouw blijft aan zichzelf.

Wilt u meer weten?

Technologie

Fiat Panda – Uconnect™ infotainment

Nog meer fun

Beleef nog meer fun: de nieuwe Panda biedt u de technologie van de Uconnect-radio. Uw smartphone koppelen kan via het geïntegreerde Bluetooth-systeem. En dankzij de USB- of AUX-aansluiting bedient u uw apps met een simpele aanraking. Of met de stem, als u dat verkiest.
Fiat Panda - radio, infotainment

Radio, playlist, oproep?

Uw playlist, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, weerbericht of Find My Car... Tal van apps staan tot uw dienst. In de Nieuwe Panda hebt u alles om uw verplaatsingen zowel eenvoudiger als aangenamer te maken.
Fiat Panda - smartphone-apps, infotainment

Technologie: PandaMyApp

De Panda staat bol van de nieuwe technologieën. Met de gratis app PandaMyApp kunt u uw radiosysteem bedienen vanaf een smartphone en een nieuwe interface gebruiken die het nog gemakkelijker maakt om te jongleren tussen diverse activiteiten: muziek beluisteren, telefoneren of eco:Drive, Find My Car en alle andere functies van de Panda activeren... Zo wordt elke reis nog meer geslaagd dan de vorige.
Fiat Panda - Start & Stop - zuinige auto

Fiat Panda: een milieuvriendelijke wagen met Start & Stop

U stopt? Dan wordt uw motor uitgeschakeld. De Start&Stop-technologie van de Panda is ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator GSI, die het ideale schakelmoment aangeeft. Fiat Panda: een veelzijdige en zuinige stadswagen

Promoties