VRAAG EEN OFFERTE

ZELFDE HOUDING, NIEUWE STEMMING:

De 500 opent de wereld van stijl voor hybride mobiliteit.

WAAROM GAAN VOOR HYBRIDE?

Kiezen voor hybride levert niet alleen voor het milieu, maar ook voor uzelf tal van voordelen op.
TOTAL ADVANTAGE

TOTAALVOORDEEL

Dankzij de onweerlegbare positieve impact van hybridemotoren op het milieu kennen de meeste landen heel wat economische voordelen zoals belastingverlagingen toe, om ze nog voordeliger te maken dan gewone verbrandingsmotoren.

TOTAL FREEDOM

TOTALE VRIJHEID

Ga en sta waar u maar wilt. Een hybride wagen levert u vrije of voordelige toegang tot verkeersluwe zones, vrijstellingen van de meeste rijverboden en uitgebreide parkeermogelijkheden op.EXTERIEUR

Een hybride hart, maar een unieke stijl: het onmiskenbare ontwerp van de 500.INTERIEUR

Opgelet: stijl aan boord.

INFOTAINMENT

BE IN CHARGE

NEEM DE TEUGELS IN HANDEN

Met het intuïtieve tft-scherm van de nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition heeft u in een oogopslag alles onder controle, te beginnen bij het batterijniveau van de hybridemotor.
APPLE CARPLAY

APPLE CARPLAY

Dankzij de ondersteuning voor Apple CarPlay kunt u uw iPhone gemakkelijk verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm om routeaanwijzingen te ontvangen, te telefoneren, berichten te verzenden en ontvangen én te luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl u zich toch blijft concentreren op de weg. U kunt CarPlay bedienen via de spraakbediening van Siri of het aanraakscherm.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Fiat 500C tecnologia radio multimedia

ANDROID AUTO™

De nieuwe 500 en 500C Hybrid Launch Edition zijn compatibel met Android Auto™. Sluit uw smartphone aan en beheer uw kaarten, muziek, contactpersonen en nog veel meer zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen uw apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm, georganiseerd in eenvoudig te lezen pagina’s. U kunt Apple Music beluisteren via Android Auto™ om 50 miljoen tracks zonder reclame te streamen voor een eindeloze playlist.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn

Android, Android Auto™, Google Play en andere handelsmerken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google. Inc Binnenkort beschikbaar in België.