Hybrid Launch Edition

Hybrid Launch Edition

SPECIAL SERIES
500 en 500C Hybrid
SPECIAL SERIES
Panda Hybrid

De nieuwe 500 and 500C Hybrid Launch Edition

Het icoon onder de stadsauto's gaat hybride. 500 en 500C huldigen hun hybride hoofdstuk in met de exclusieve Green Dew Paint en de voorstoelen in SEAQUAL® YARN: een innovatieve vezel die gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled plastic dat is verzameld in een maritieme omgeving. Verlaag de uitstoot en het verbruik tot 20% * en ontdek alle voordelen en pluspunten van het besturen van een hybride auto. Nu met het nieuwe D-Fence pack dat je helpt om je auto hygiënisch te houden.

* Vs motor 1.2 69 pk MT Volgens NDc2 homologatiecyclus

De nieuwe Panda Hybrid Launch Edition

Laten we allemaal hybride worden. Panda verandert van uw vriend in uw ECO-vriend. Dit, dankzij de de nieuwe hybride motor en zijn innovatieve voorstoelen in SEAQUAL® YARN, een bekroonde 100% gerecyclede vezel, deels gemaakt van plastic dat is verzameld in een maritieme omgeving. Verminder uw uitstoot* en brandstofverbruik en geniet van alle voordelen die voorbehouden zijn aan eigenaren van hybride voertuigen. Nu beschikbaar met het nieuwe D-Fence pack dat zorgt voor zuivere lucht binnenin de wagen en eliminatie van bacteriën en allergenen voor een betere hygiëne aan boord van de Panda.

* Vs 1.2 benzine 69 pk motor Volgens NDc2 homologatiecyclus

Nieuw D-Fence-pack voor uw hygiëne

Het nieuwe D-Fence pack bevat drie producten die u helpen om uw auto hygiënisch te houden: de hoogwaardige stuurhutfilter vangt 98% van de onzuiverheden van buiten op, de luchtreiniger met HEPA-filter helpt de lucht binnenin te zuiveren, terwijl de UV-lamp tot 99% van de bacteriën op de binnenoppervlakken verwijdert.

Ontdek Panda & 500 Hybrid

DE NIEUWE 500 and 500C HYBRID LAUNCH EDITION

Het icoon wordt hybride met alle stijl die slechts 500 u kan bieden.

DE NIEUWE PANDA HYBRID LAUNCH EDITION

De hybride invasie is begonnen. Stap aan boord van de hybride wereld volgens FIAT.