Prestaties & veiligheid

Diesel 2.4 180 pk 4WD

De configuratie met 133 kW/180 pk en de elektronische 4WD-selector laten uw Fullback de zwaarste uitdagingen tot een goed einde brengen en stemmen zijn prestaties af op het terrein. Maximaal vermogen, maximale resultaten.

 

180

MAX. VERMOGEN

(EG) – KW (PK) BIJ T/MIN

180 BIJ 3500

430

MAX. KOPPEL

(EG) – NM BIJ T/MIN

430 BIJ 2500

179

TOPSNELHEID

(KM/U)

 

6,9

BRANDSTOFVERBRUIK

(L/100 KM) VOLGENS RICHTLIJN 2004/3/EG

* 7,5 met automatische versnellingsbak (4WD)

180

CO2-UITSTOOT

(G/KM)

* 196 met automatische versnellingsbak (4WD)

Emissienorm

Euro 6

Verkrijgbaar met

manuele 6-versnellingsbak

of 5-trapsautomaat

De Fullback werd ontwikkeld om de bestuurder en de passagiers het hoogste veiligheidsniveau te bieden. De cabine is uitgerust met 7 airbags (2 frontale airbags, 2 zijdelingse airbags, 2 gordijnairbags, en 1 knieairbag voor de bestuurder). Bij een aanrijding trekken de gordelspanners bovendien progressief en automatisch de gordels strak om het contact met de airbags te verzachten.

Fiat Fullback safety airbags

Het ESC-veiligheidssysteem (elektronische stabiliteitscontrole) is standaard op de Fullback. Door automatisch wielen af te remmen zorgt het ervoor dat de wagen op het met het stuur gekozen traject blijft. Een antislipsysteem remt de wielen af wanneer die doorspinnen op een gladde ondergrond.

Fiat Fullback ESC

Bij snelheden boven 65 km/u waarschuwt het Lane Departure Warning-systeem u visueel en met een geluidssignaal als de wagen zijn rijstrook verlaat.

Fiat Fullback LDW

Ook een maximale veiligheid tijdens het slepen: als de aanhangwagen zou beginnen te slingeren, maakt Trailer Stability Assist de wagen en de aanhangwagen opnieuw stabiel door automatisch het motorvermogen en de remkracht op elk van de wielen van de pick-up te moduleren.

Fiat Fullback safety speed limiter

In de Fullback kunt u de rijsnelheid instellen met de instelbare snelheidsbegrenzer. Als u sneller rijdt, wordt u er visueel en met een geluidssignaal op attent gemaakt dat u moet vertragen.

Fiat Fullback safety speed limiter
Vertrekken op een helling verloopt moeiteloos, zelfs met volle belading. De Hill Holder van de Fullback houdt de pick-up op een helling automatisch nog enkele seconden op zijn plaats zodat hij niet achteruitrolt en u dus rustig kunt wegrijden.
Fiat Fullback Hill Holder

Om hem zowel op de verharde weg als offroad een onklopbare stabiliteit te geven, heeft de Fullback vooraan een ophanging met dubbele A-armen en stabilisatorstang, en achteraan een starre as met bladveren. De Fullback: het beste antwoord in elke situatie.

Fiat Fullback suspension

De Fullback dankt zijn immense veelzijdigheid aan zijn aanpassingsvermogen en laadvermogen, gecombineerd met een wendbaarheid van topklasse, met onder meer een draaistraal van slechts 5,9 meter.

Fiat Fullback turning radius

Ongeacht het terrein waarmee u tijdens het werk geconfronteerd wordt, de vierwielaandrijving zorgt ervoor dat u het op de juiste manier kunt aanpakken. Met de elektronische 4WD-selector verdeelt u snel en ideaal het koppel over de wielen.

Fiat Fullback traction