Prestaties en veiligheid

Fullback Cross - 180 pk 2.4 dieselmotor met 4WD

Fullback Cross is alleen beschikbaar met de 180 pk common-rail directe injectie turbodieselmotor met maximumkoppel van 430 Nm. Een propulsie-eenheid volledig in aluminium om het gewicht te verminderen. Het exclusieve systeem voor variabele klepopening vermindert en optimaliseert de kosten en emissies.

 

180

MAXIMUMVERMOGEN CE - KW (PK) BIJ EEN TOERENTAL VAN:

180 @ 3500

430

MAXIMUMKOPPEL CE - NM BIJ EEN TOERENTAL:

430 @ 2500

179

MAXIMUMSNELHEID (KM/U)

6,9

BRANDSTOFVERBRUIK (L/100 KM) RICHTLIJN 2004/3/EG

*7,5 automatische transmissie 4wd

180

CO2-EMISSIES (G/KM)

*196 automatische transmissie 4wd

Emissienorm:

Euro 6

Verkrijgbaar met manuele 6-versnellingsbak of

5-trapsautomaat

Er zijn 7 airbags: 2 frontale airbags, 2 zijdelingse airbags, 2 gordijnairbags en 1 knieairbag voor de bestuurder. Bij een aanrijding worden de gordelspanners geactiveerd voordat de airbags opengaan, zodat de passagiers stevig op hun plaats worden gehouden.

Fiat Fullback safety airbags

Fullback Cross is standaard uitgerust met ESC (Electronic Stability Control), een veiligheidsinrichting die de bestuurder helpt om het voertuig recht te houden door op de individuele wielen te remmen.

Fiat Fullback ESC

Fullback is een onverschrokken trekker, wat uw behoeften ook zijn. De laagste versnellingen helpen u op de steilste hellingen, en Trailer Stability Assist werkt in op de remmen en motor wanneer de getrokken last voor stabiliteitsverlies zorgt.

Fiat Fullback safety speed limiter

Fullback Cross beschikt over LDW (Lane Departure Warning). Bij snelheden boven 65 km/u geeft, deze veiligheidsinrichting hoor- en zichtbare waarschuwingen om de bestuurder erop attent te maken dat het voertuig over de wegmarkeringen rijdt.

Fiat Fullback LDW
Fullback Cross is uitgerust met Hill Holder, een systeem dat bij het starten op een helling even remt om te verhinderen dat het voertuig slipt en de bestuurder zorgeloos kan vertrekken.
Fiat Fullback Cross - Hill Holder

De onafhankelijke ophangingen vooraan met dubbele armen, veerpoten en antirolstang garanderen een onklopbare stabiliteit en rijcomfort, terwijl de bladveren op de achteras probleemloos volle belastingen en offroad-terrein aankunnen.

Fiat Fullback suspension

Met zijn draaistraal van amper 5,9 meter staat de Fullback Cross bovenaan in zijn klasse.

Fiat Fullback turning radius

Het hart van de Fullback is zijn tractiesysteem. In de 4H-modus zet het differentieel zelfstandig een deel van het aandrijfkoppel over op de wielen met het meeste grip. Op gladde oppervlakken kan het centrale differentieel vergrendeld worden(4HLC) voor een verdeling van de aandrijfkracht in een verhouding van 50/50.

Fiat Fullback traction

Als aanvulling op het uitstekende tractiesysteem bevat het Techno-pakket een differentieelvergrendeling achteraan. Deze mechanische vergrendeling wordt elektronisch bediend via een knop op het dashboard. De Fullback kiest voor de beste oplossing die de geschiedenis van offroad rijden heeft gekenmerkt.Dat maakt dat hij een rasechte 4x4 is.

Fiat Fullback Cross 4x4 rear differential lock