Skip to content Skip to navigation
  INSPI(RED) BY HUMAN NATURE 

  WE T(RED)EN SAMEN OP VOOR DE MENSHEID

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een model uit de (Fiat)RED Familie bijdraagt tot de bestrijding van gezondheids-noodtoestanden en meer bepaald pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID-19. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele  reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (Fiat)RED Familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging.

  FIAT, JEEP en RAM hebben er zich via de samenwerking met (RED) toe verbonden om tussen 2021 en 2023 minstens 4 miljoen dollar te schenken aan het Global Fund om gezondheidsproblemen als COVID-19 en AIDS te bestrijden. Elke (Fiat)RED is een (RED) product en maakt deel uit van deze verbintenis.

  GARMIN

  GECONNECTEERDER, OOK MET JOUW LEVENSSTIJL

  Dit is de Panda Garmin: een speciale reeks voor wie alles uit het leven wil halen. De Panda staat erom bekend mensen te verbinden en te ontroeren dankzij zijn compacte en vastberaden karakter. De Panda werkt nu samen met Garmin, een marktleider in GPS-navigatie en wearable technologie. De Panda Garmin combineert design met een gezonde levensstijl en veel beweging dankzij de Venu® SQ smartwatch die iedereen motiveert om te blijven bewegen.

  De slimme oplossingen van Garmin en de iconische stijl van Fiat brengen je sterker en dichter bij je auto, de natuur en je passies.

  // Start script Treasure Data // End Script Treasure Data