VERZEKERINGEN CREDIT PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming bij ziekte, ongeval en overlijden.

De verzekering Credit Protection biedt mij de volgende voordelen:

 • •   Volledige terugbetaling van mijn krediet door mijn verzekeraar bij blijvende volledige arbeidsongeschiktheid (uitgezonderd de laatste verhoogde maandaflossing bij Flexifin) en bij overlijden. Mijn familie is hier volledig beschermd.
 • •   De premie van deze verzekering bedraagt slechts 4,4 % van mijn maandelijkse aflossing, en dat voor een maximale bescherming.
 • •   Tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid(*): de verzekering betaalt de maandelijkse afbetalingen tot u weer aan de slag kunt.
 • •   Volledige en blijvende invaliditeit(*) of overlijden : er valt niet meer te betalen. De verzekering stort de volledige som in uw plaatst terug.
 • •   (*) In geval van financiering met optie “Balloon” is de laatste maandaflossing verminderd met de constante maandaflossing niet verzekerd bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid alsook bij definitieve volledige invaliditeit.


Voorbeeld: ik betaal €200 per maand af voor mijn krediet: mijn verzekering kost me 4,4% van die maandelijkse aflossing, dus € 8,8 Ik betaal dus €208,8 per maand terug, verzekering inbegrepen, en ik ben maximaal beschermd.

Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.

Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus ik lees de algemene voorwaarden hier.

Edith, 37 jaar, gehuwd, 1 kind.

Ik heb een autolening van Financial Solutions en ik heb daar een verzekering Credit Protection bijgenomen. Anderhalf jaar later heb ik een lelijke val gemaakt, waardoor ik niet meer in staat was om te gaan werken. Toen heeft mijn verzekering Credit Protection de maandelijkse aflossingen van mijn lening overgenomen, maand na maand.... Helaas heb ik nog een ongeval gehad en is mijn verwonding na enige tijd ernstiger geworden en heb ik mijn fysieke zelfstandigheid volledig verloren. Vanaf dat moment heeft mijn verzekering Credit Protection mijn lopend krediet volledig afbetaald. Wat een geluk dat ik op mijn verzekering Credit Protection kon rekenen!

Financial Solutions is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel
R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.

VERZEKERING EXTRA PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming tegen diefstal, brand of onherstelbare schade aan mijn wagen door een ongeval.

De verzekering Extra Protection biedt mij de volgende voordelen:

 • •   De mogelijkheid om mijn koopkracht te behouden, zodat ik een nieuwe wagen kan kopen

 

  • •   Bescherming van het gezinsbudget bij een onvoorzien schadegeval

 

 • •   Financiële zekerheid vanaf het eerste jaar en gedurende de hele looptijd van mijn krediet (maximaal 5 jaar)


Concreet: de verzekering Extra Protection biedt mij een financiële aanvulling en betaalt een steeds groter en vooraf bepaald deel van mijn lening terug bij een schadegeval. Concreet betekent dit dat de vergoeding 10 tot 25% van het geleende kapitaal zal bedragen, naargelang de leeftijd van mijn wagen op het moment van het schadegeval.

Bijvoorbeeld: ik heb een autolening van € 10.000 en mijn wagen wordt bij een ongeval onherstelbaar beschadigd. Financial Solutions vergoedt dan 20% van het gefinancierde bedrag, dus € 2.000.

JIk besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.
Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus lees ik de algemene voorwaarden hier.

Laurent, 32 jaar, gehuwd

Ik had mijn wagen nog maar een paar maanden toen ik hem uitgebrand terugvond. Mijn autoverzekering heeft mij een vergoeding betaald, maar omdat ik nog een deel van de lening moest terugbetalen, kon ik niet meteen een andere wagen aanschaffen.

Gelukkig had ik een Extra Protection verzekering afgesloten. De terugbetaling (tot 25% van het geleende kapitaal) heeft me uit de brand geholpen en mijn nieuwe wagen is nu besteld. Bovendien vult de verzekering Extra Protection mijn omnium prima aan, want ze dekt mijn lening en de omnium van mijn wagen.

Hartelijk dank!

U vindt hieronder een tabel met de tussenkomstpercentages terug.*

*De verzekeraar keert aan de begunstigde een geldelijke vergoeding uit die een percentage van het geleende bedrag bedraagt:

Jaar waarin de gedekte schade optreedt
Vergoeding
1 ste jaar
10% van de geleende som
2 de jaar
15% van de geleende som
3 de jaar
20% van de geleende som
4 de tot 5 de jaar
25% van de geleende som

 

Financial Solutions is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel

R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.

VERZEKERING JOB PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming bij ontslag.

De verzekering Job Protection biedt mij de volgende voordelen:

  • •    Betaling van mijn maandelijkse aflossingen door mijn verzekeraar bij onvrijwillig ontslag. 12 maanden lang of tot de dag waarop ik weer aan de slag kan, is mijn budget gedekt en hoef ik me geen zorgen te maken over de afbetaling van mijn krediet.

  • • Een lage premie die slechts 4% van mijn maandelijkse aflossing bedraagt.

Voorbeeld: ik betaal € 200 per maand af voor mijn krediet: mijn verzekering kost me 4% van die maandelijkse aflossing, dus € 8. Ik betaal dus € 208 per maand terug, verzekering inbegrepen, en ik ben maximaal beschermd.

Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.
Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus lees ik de algemene voorwaarden hier.

Pieter, 40 jaar, gescheiden, 2 kinderen.

Ik heb een autolening van Financial Solutions en ik heb daar een verzekering Job Protection bijgenomen. Maar na 10 maanden ben ik mijn baan kwijtgeraakt omdat mijn bedrijf ging herstructureren. Gelukkig heeft mijn verzekering Job protection toen de maandelijkse aflossingen van mijn autolening betaald, iedere maand. Met de verzekering Job Protection kon ik mijn auto behouden en heb ik opnieuw werk gevonden. Toen ik voor het eerst mijn loon kreeg, heb ik zelf mijn krediet verder afbetaald.

Wat een geluk dat ik op mijn verzekering Job Protection kon rekenen!

Financial Solutions is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel
R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.