Fiat 500X Cross - de compacte crossover van Fiat

Fiat 500X Cross - de compacte crossover van Fiat

U wil dit model in detail ontdekken?

Een onverschrokken, rijkelijk uitgeruste wagen, om altijd een straatlengte voorsprong te hebben. De 500X Cross is de ideale crossover voor alle soorten wegen. Ontwikkeld voor alle soorten bestuurders meer bepaald voor zij die graag de gebaande wegen verlaten.

De 500X S-Design: S&Xappeal

Een combinatie van onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende looks. Uw volgende wagen combineert de Sensualiteit van de S-Design met de x-factor van de 500X voor onweerstaanbaar sexappeal: dat van u.
Meer weten

Boordtechnologie

Infotainment-technologie van de Fiat 500X

Infotainment

Een digitaal scherm van 5" of 6,5", bedieningsknoppen op het stuur, handenvrije functie, Bluetooth®, audiostreaming via Bluetooth®, eco:Drive-functie - de 500X is voorzien van alle nodige technologie voor een perfecte rit.

Uconnect™-technologie van de compacte crossover Fiat 500X

Uconnect™-systeem

De 500X Crossover biedt diverse multimediasystemen, zoals het Uconnect-systeem met aanraakscherm van 5", dat ook verkrijgbaar is met een navigatiesysteem. De top van het gamma is het Uconnect-systeem met aanraakscherm van 6,5", HD-weergave en 3D-navigatiesysteem.

Uconnect™ LIVE-systeem van de 500X

Uconnect™ LIVE

De vele diensten van het Uconnect LIVE-systeem staan garant voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze diensten omvatten TomTom LIVE, dat u op de hoogte houdt van het verkeer, het weer en uw huidige route, alles in real time. Naast de ruimste geluidskeuze bieden TuneIn en Deezer meer dan 100 000 internetradiozenders en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen nummers. En niet te vergeten: de mogelijkheid om de internationale actualiteit te volgen met Reuters!

Hi-Fi Beats Audio-systeem van de Fiat 500X

Hi-Fi Beats Audio-systeem

Met het Hi-Fi Beats Audio-systeem kunt u uw emoties de vrije loop laten, door middel van muziek, aan boord van de 500X. De 9 luidsprekers en een versterker van meer dan 500 watt bieden een rijk en vol geluid, van een uitzonderlijke kwaliteit.

Hi-Fi Beats Audio-technologie van de Fiat 500X

Keyless ontgrendelen en starten

Dankzij de keyless technologie kunt u in en uit uw 500X stappen en de auto starten, gewoon door de sleutel op zak te hebben.

Bi-xenonkoplampen van de 500X

Automatische grootlichten / dimlichten, bi-xenonlampen

Systemen die de verschillende lichten in- of uitschakelen, naargelang van de helderheid en het verkeer, zorgen voor een optimale zichtbaarheid. De zichtbaarheid wordt verder geoptimaliseerd door xenontechnologie, met lampen die het zicht verbeteren en meer lijken op het natuurlijke zicht van de mens.

Promoties