Fiat 500X Urban Look, de compacte crossover van Fiat

Fiat 500X Urban Look, de compacte crossover van Fiat

Een moedige ziel en een sterk hart. In een gedurfde en vooruitstrevende crossover.

500X S-Design: Beleef de stad in stijl

Een combinatie van onmiskenbare stijl, onweerstaanbare charme en adembenemende looks. De Sensualiteit van de S-Design met de gekende x-factor van de 500X garanderen dat u de stad in stijl kan verkennen.
Meer weten

Boordtechnologie

Infotainment-technologie van de compacte crossover 500X

Infotainment

Een digitaal scherm van 5" of 6,5", bedieningsknoppen op het stuur, handenvrije functie, Bluetooth®, audiostreaming via Bluetooth®, eco:Drive-functie - de 500X is voorzien van alle nodige technologie voor een perfecte rit.

Uconnect™-systeem van de Fiat 500X

Uconnect™-systeem

De 500X Urban Look biedt diverse multimediasystemen, zoals de UconnectTM-radio met USB/AUX-aansluitingen voor mediaspelers, of het UconnectTM-systeem met aanraakscherm van 5", dat ook verkrijgbaar is met een navigatiesysteem. De top van het gamma is het UconnectTM-systeem met aanraakscherm van 6,5", HD-weergave en 3D-navigatiesysteem.

Uconnect™ Live-systeem van de Fiat 500X

Uconnect™ LIVE

De vele diensten van het Uconnect LIVE-systeem staan garant voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze diensten omvatten TomTom LIVE, dat u op de hoogte houdt van het verkeer, het weer en uw huidige route, alles in real time.  Naast de ruimste geluidskeuze bieden TuneIn en Deezer meer dan 100 000 internetradiozenders en een muziekbibliotheek van meer dan 35 miljoen nummers. En niet te vergeten: de mogelijkheid om de internationale actualiteit te volgen met Reuters!

Hi-Fi Beats Audio-systeem van de Fiat 500X

Hi-Fi Beats Audio -systeem

Met het Hi-Fi Beats Audio-systeem kunt u uw emoties de vrije loop laten, door middel van muziek, aan boord van de 500X. De 9 luidsprekers en een versterker van meer dan 500 watt bieden een rijk en vol geluid, van een uitzonderlijke kwaliteit.

Keyless technologie van de Fiat 500X

Keyless ontgrendelen en starten

Dankzij de keyless technologie kunt u in en uit uw 500X stappen en de auto starten, gewoon door de sleutel op zak te hebben.

Bi-xenonkoplampen van de 500X

Automatische grootlichten / dimlichten, bi-xenonlampen

Systemen die de verschillende lichten in- of uitschakelen, naargelang van de helderheid en het verkeer, zorgen voor een optimale zichtbaarheid. De zichtbaarheid wordt verder geoptimaliseerd door xenontechnologie, met lampen die het zicht verbeteren en meer lijken op het natuurlijke zicht van de mens.

Promoties