Exterieur van de monovolume voor het terrein Fiat 500L Trekking

Fiat 500L Trekking - het speelterrein van uw familie

Fiat 500L Trekking - het speelterrein van uw familie

Wenst u dit model in detail te ontdekken?

Uw honger naar ontdekking in combinatie met de stijl van de 500L. In een superpraktische gezinswagen die iedereen uitnodigt om op avontuur te vertrekken.

Technologie

Infotainmenttechnologieën van monovolume Fiat 500L Trekking

Een grote en vlot toegankelijke ruimte

De 500L Trekking is ruim bemeten maar houdt toch alles binnen handbereik, in het bijzonder als het om technologie gaat. Intuïtieve en toegankelijke bedieningselementen stellen u in staat om muziek te beluisteren, kaarten te activeren, verbinding te maken met Facebook of Twitter of de emissies van uw wagen terug te dringen.

Radio met Bluetooth van de Fiat 500L Trekking

De muziek die bij u past

Reizen wordt nog aangenamer met uw favoriete muziek op de achtergrond. Daarom kan de 500L Trekking verbinding maken met alle courante mediatoestellen (mediaplayers, iPods, iPhones, smartphones en dat via een USB-poort, een aux-ingang of een Bluetooth®-aansluiting.

Beats Audio-systeem van de Fiat 500L Trekking

Zet het volume hoger

Beluister alles wat u wilt op de beste plaats die er bestaat: overal in de wagen. Het nieuwe audiosysteem omvat namelijk de Beats Audio™-technologie en doet een beroep op zes luidsprekers in de voor- en achterdeuren, een subwoofer in de koffer en een digitale achtkanaalsversterker met een totaal vermogen van 520 watt. Klaar om te genieten van een concert terwijl u comfortabel aan het stuur zit?
Uconnect™-systeem van de Fiat 500L Trekking

Uconnect™-technologie

Met Uconnect™ kunt u alle multimediafuncties van uw 500L Trekking beheren via een 5”-aanraakscherm. Bovendien beschikt u met het NAV-systeem van Uconnect™ ook over de navigatiefunctie TomTom 2.5D.
Uconnect™ Live-systeem van de Fiat 500L Trekking

Uconnect™ LIVE

Als u van technologie houdt, mag u zeker het Uconnect™ LIVE-systeem niet uit het oog verliezen: door de geïntegreerde Uconnect™ te verbinden met uw smartphone kunt u tal van apps gebruiken op het geïntegreerde systeem van de 500L Trekking, waaronder Facebook en Twitter. Bovendien kunt u meer dan 35 miljoen tracks beluisteren op Deezer en meer dan 100.000 zenders met TuneIn, realtime nieuwsberichten volgen met Reuters en verkeers- en weersberichten ontvangen dankzij de live-services van TomTom.
eco:Drive-technologie van de 500L Trekking

eco:Drive-systeem

Bespaar brandstof dankzij het eco:Drive™-systeem, dat u helpt om uw verbruik terug te dringen en de CO2-emissies van uw wagen in realtime opvolgt. Tijdens het rijden analyseert en registreert de app de prestaties van de wagen, die worden samengevat in uw eco:Index. Op basis daarvan ontvangt u nuttige tips om uw rijstijl te verbeteren en uw verbruik met maar liefst 16 procent te verlagen, en dat alles in realtime.

Promoties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in