Fiat 500L Living - Sportieve gezinsauto voor het hele gezin met vijf of zeven plaatsen

€ 18.300

Wenst u dit model in detail te ontdekken?

Een interieur met de ruimte van een echte minivan, voor een maximum aan emoties tijdens elke rit.

Technologie aan boord

Infotainmenttechnologieën van de Fiat 500L Living

Een grote en vlot toegankelijke ruimte

De 500L is dan wel ruim bemeten, toch houdt hij alles binnen handbereik, in het bijzonder als het om technologie gaat. Intuïtieve en toegankelijke bedieningselementen stellen u in staat om muziek te beluisteren, kaarten te activeren, verbinding te maken met Facebook of Twitter of de emissies van uw wagen terug te dringen.
Radio met Bluetooth van de Fiat 500L Living

De muziek die bij u past

Reizen wordt nog aangenamer met uw favoriete muziek op de achtergrond. Daarom kan de 500L verbinding maken met alle courante mediatoestellen (mediaplayers, iPods, iPhones, smartphones), en dat via een USB-poort, een aux-ingang of een Bluetooth®-aansluiting.
Audio Beats-systeem

Zet het volume hoger

Beluister alles wat u wilt op de beste plaats die er bestaat: overal in de wagen. Het nieuwe audiosysteem omvat namelijk de Beats Audio™-technologie en doet een beroep op zes luidsprekers in de voor- en achterdeuren, een subwoofer in de koffer en een digitale achtkanaalsversterker met een totaal vermogen van 520 watt. Klaar om te genieten van een concert terwijl u comfortabel aan het stuur zit?
Uconnect™-systeem van de Fiat 500L met vijf of zeven plaatsen

Uconnect™-technologie

Met Uconnect™ kunt u alle multimediafuncties van uw 500L Living beheren via een 5”-aanraakscherm. Bovendien beschikt u met het NAV-systeem van Uconnect™ ook over de navigatiefunctie TomTom 2.5D.
Uconnect™ Live-systeem van de Fiat 500L Living

Uconnect™ LIVE-technologie

Als u van technologie houdt, mag u zeker het Uconnect® LIVE-systeem niet uit het oog verliezen: door de geïntegreerde Uconnect™ te verbinden met uw smartphone kunt u tal van apps gebruiken op het systeem, waaronder Facebook en Twitter. Bovendien kunt u meer dan 35 miljoen tracks beluisteren op Deezer en meer dan 100.000 zenders met TuneIn, realtime nieuwsberichten volgen met Reuters en verkeers- en weersberichten ontvangen dankzij de live-services van TomTom.
eco:Drive-technologie van de 500L Living

eco:Drive-systeem: lage verbruiks- en emissiecijfers

Bespaar brandstof dankzij het eco:Drive™-systeem, dat u helpt om uw verbruik terug te dringen en de CO2-emissies van uw wagen in realtime opvolgt. Tijdens het rijden analyseert en registreert de app de prestaties van de wagen, die worden samengevat in uw eco:Index. Op basis daarvan ontvangt u nuttige tips om uw rijstijl te verbeteren en uw verbruik met maar liefst 16 procent te verlagen, en dat alles in realtime.

Promoties

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in