De Fiat
500L City Cross

de offroadlook neemt de stad over.

Wilt u alle details ontdekken?

Wilt u meer weten?

Infotainment

Uconnect Fiat 500L City Cross

Navigatie

Met kaarten van TomTom en het innovatieve IQ Routes® kunt u elke plek in de stad verkennen en telkens een nieuwe, onbekende route nemen zonder u ongerust te maken om de weg te verliezen. De radio Uconnect LIVE met scherm van 5" ondersteunt uw liefde voor het avontuur met technologie zoals een aanraakscherm.
Tft-scherm Fiat 500L City Cross

Nieuw TFT-scherm

Is er een meer gesofistikeerde manier om uw rijsnelheid in de gaten te houden? Het geüpdatete TFT-kleurenscherm wordt omgeven door nieuwe wijzerplaten met voelbare markeringen en uitspringende cijfers.
Apple CarPlay Fiat 500L

Apple CarPlay

De nieuwe 500L City Cross werkt met Apple CarPlay.

Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om achter het stuur uw iPhone te gebruiken. Met de specifiek voor CarPlay aangepaste functies en apps op het scherm van uw 500L City Cross kunt u navigeren, telefoneren, sms'jes versturen en ontvangen en muziek beluisteren zonder uw aandacht van de weg af te wenden. Met Siri kunt u de belangrijkste functies van uw smartphone via uw stem aansturen. U kunt ook het aanraakscherm of de toetsen op het stuur gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over welke toestellen compatibel zijn.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto Fiat 500L City Cross

Android Auto™ *

De nieuwe 500L City Cross is compatibel met Android Auto.

Android Auto™ vereenvoudigt de toegang tot uw content en apps terwijl u rijdt zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. De gebruiksvriendelijke interface van de 500L City Cross geeft uw apps weer op het scherm in overzichtelijke pagina’s. Met Google Maps krijgt u in real time verkeersinformatie en nog veel meer, en dankzij de beste handenvrije technologie kunt u telefoneren en sms’en zonder uw handen van het stuur te moeten nemen.

Klik hier voor meer informatie over welke toestellen compatibel zijn.

* Android Auto binnenkort beschikbaar in België.

PROMOTIES

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in