De sterrenhemel boven u, de onmiskenbare stijl van de 500 rondom u. Geniet van de meest glamoureuze stadswagen ter wereld. Een onmiskenbare stijl, tal van persoonlijkheden.

Bereik de stijlhemel met de uitvoeringen Pop, Lounge en de schitterende nieuwe 500 Star.

Betreed een nieuwe dimensie van sportiviteit en adembenemende stijl met de nieuwe 500 RockStar.

Nieuwe 500C Dolcevita


Er is maar één manier om de leukste en meest exclusieve zomer van uw leven te beleven, de Nieuwe 500C Dolcevita. Open de wit-blauw gestreepte kap van de cabriolet en ontspan terwijl je geniet van het exclusieve interieur. U waant zich onmiddellijk op een ligbed aan de Italiaanse Riviera.

ONTDEK MEER

Nieuwe hybride motoren

Ontdek een nieuwe manier van autorijden:
met zijn nieuwe hybride motorisatie opent de nieuwe Fiat 500 Hybrid de weg naar een wereld van voordelen.
Ontdek alles wat deze nieuwe hybride motor te bieden heeft.
New Hybrid Engine

WAT JE MAAR WILT

Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker en "groener" dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

*Volgens huidige regeling
THE HYBRID ENGINE

HOE WERK DE HYBRIDE MOTOR?

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de batterijen tijdens het minderen van snelheid of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/u, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen*.

*Wanneer de versnelling in neutraal wordt gezet als dit met een melding in het infodisplay wordt voorgesteld.

COMPLEET OVERZICHT

Het nieuwe infodisplay in het instrumentenpaneel houd je precies op de hoogte over de werking van het hybridesysteem. Op de schermpagina Energy Flows kun je zien wanneer de batterij wordt bijgeladen of juist energie levert, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt rijden. Verder kun je bijvoorbeeld altijd controleren hoeveel kilometer je met de huidige batterijlading volledig elektrisch kunt rijden.

Infotainment

De sterren schenen nog nooit zo helder.
Apple CarPlayFiat 500

De kap omlaag. Het volume omhoog.

De 500C is een streling voor oog en oor. Neem plaats in de nieuwe 500C Star en 500C RockStar en krijg tot zes maanden lang gratis Apple Music® om meer dan 50 miljoen songs te streamen zonder reclame.

U kunt Apple Music beluisteren op al uw toestellen, dus ook via Apple CarPlay en Android AutoTM.
Fiat 500C Android Auto™

Een schitterende collectie – Apple CarPlay

Neem plaats in uw 500C en ontdek een veiligere en intelligentere manier om uw iPhone te gebruiken tijdens het rijden. Dankzij Apple CarPlay kunt u uw iPhone gemakkelijk verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm om routeaanwijzingen te ontvangen, te telefoneren, berichten te verzenden en ontvangen én te luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl u zich toch blijft concentreren op de weg. U kunt CarPlay bedienen via de spraakbediening van Siri of het aanraakscherm.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Fiat 500C multimedia radio technology

Intelligentie voor uw telefoon – Android Auto™

Verbind uw smartphone heel eenvoudig met uw 500C dankzij de integratie van het Uconnect™ 7” HD-scherm met Android Auto™. Met de gebruiksvriendelijke interface beheert u moeiteloos uw kaarten, muziek, contactpersonen en nog veel meer zonder uw veiligheid op het spel te zetten.
U kunt Apple Music beluisteren via Android AutoTM om 50 miljoen tracks zonder reclame te streamen voor een eindeloze playlist.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn

Android, Android Auto™ , Google Play en andere merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
Fiat 500C TomTom navigator

Mopar® Connect

Beheer uw wagen rechtstreeks vanaf uw smartphone dankzij de Uconnect LIVE-app. Met deze app kunt u de status en bewegingen van de 500C rechtstreeks controleren, zien waar u uw wagen geparkeerd hebt, of de deuren vergrendeld zijn, enz. Bovendien ontvangt u pushmeldingen wanneer u iets bent vergeten binnenin.

Promoties

Deze promotie is geldig tot 31/12/2019 voor de aankoop van bepaalde modellen van de Fiat 500 Family, en is in overeenstemming met de algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op www.fiat.be. Enkel geldig voor Apple Music® in België. Compatibele producten, diensten en een geldig iTunes-account zijn vereist. Er zijn voorwaarden van toepassing; raadpleeg de voorwaarden die van toepassing zijn op uw land op https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie. Apple Music® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. De handelsmerken Beats by Dr. Dre, BeatsAudio en het b-logo zijn eigendom van Beats Electronics, LLC.

CASA 500


Een heuse reis doorheen een virtueel museum waarin de geschiedenis van de Fiat 500 zich voor u ontrolt.
Van de eerste versie uit ‘57 tot de nieuwe Fiat 500 “la Prima”.

Bezoek Casa 500