NIEUWE 500 MIRROR

500% Geconnecteerd

De nieuwe Fiat 500 Mirror is er. Klaar voor de verbinding?

Technologie

Fiat 500 Multimedia Radio Tecnologia

Rijtechnologie

Fiat 500 Mirror is uitgerust met het Uconnect™ 7” HD LIVE-systeem. Daarmee kunt u telefoontjes beantwoorden, berichten uitwisselen, de beste route kiezen, of voor elke rit aangepaste liedjes en speellijsten selecteren – dit alles met slechts een simpele druk op de knop. Uconnect™ 7” HD LIVE is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto™.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

De nieuwe Fiat 500 Mirror werkt met Apple CarPlay. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om in de auto uw iPhone te gebruiken. Alle belangrijke functies en apps, die speciaal voor CarPlay aangepast werden, verschijnen op het scherm van uw Fiat 500 Mirror. U krijgt richtingaanwijzingen of u kunt bellen, berichten versturen/ontvangen en muziek beluisteren zonder dat u de weg uit het oog verliest. Met Siri kunt u alle onderdelen via steminstructies bedienen. Of als u liever het touchscreen of de bedieningsknoppen van de auto gebruikt, kan dat ook.

Om te ontdekken welke toestellen compatibel zijn, klik hier.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto™

Android Auto™

De nieuwe Fiat 500 Mirror werkt met Android Auto™*. Hiermee krijgt u tijdens de rit eenvoudig toegang tot uw apps en content, zonder dat uw veiligheid in het gedrang komt. Uw apps verschijnen op de display van Fiat 500 Mirror, in een eenvoudige, intuïtieve interface die in overzichtelijke pagina’s onderverdeeld is. Met Google Maps hebt u toegang tot real time verkeers- en andere informatie. Bovendien stelt de beste handenvrije stemtechnologie u in staat om telefoontjes aan te nemen of berichten uit te wisselen zonder dat u uw handen van het stuurwiel moet nemen.

Om te ontdekken welke toestellen compatibel zijn, klik hier.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.
* Android Auto™ binnenkort beschikbaar.