Nieuwe Fiat 500
Mirror

500% geconnecteerd

Met de Nieuwe Fiat 500 Mirror rijdt u de toekomst binnen.

Infotainment

Fiat 500 Multimedia Radio Tecnologia

Rijtechnologie

Fiat 500 Mirror is uitgerust met het Uconnect™ 7” HD LIVE-systeem. Daarmee kunt u telefoontjes beantwoorden, berichten uitwisselen, de beste route kiezen, of voor elke rit aangepaste liedjes en speellijsten selecteren – dit alles met slechts een simpele druk op de knop. Uconnect™ 7” HD LIVE is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto™.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

De nieuwe Fiat 500 Mirror werkt met Apple CarPlay. Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om in de auto uw iPhone te gebruiken. Alle belangrijke functies en apps, die speciaal voor CarPlay aangepast werden, verschijnen op het scherm van uw Fiat 500 Mirror. U krijgt richtingaanwijzingen of u kunt bellen, berichten versturen/ontvangen en muziek beluisteren zonder dat u de weg uit het oog verliest. Met Siri kunt u alle onderdelen via steminstructies bedienen. Of als u liever het touchscreen of de bedieningsknoppen van de auto gebruikt, kan dat ook.

Om te ontdekken welke toestellen compatibel zijn, klik hier.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

Android Auto™

Android Auto™

De nieuwe Fiat 500 Mirror werkt met Android Auto™*. Hiermee krijgt u tijdens de rit eenvoudig toegang tot uw apps en content, zonder dat uw veiligheid in het gedrang komt. Uw apps verschijnen op de display van Fiat 500 Mirror, in een eenvoudige, intuïtieve interface die in overzichtelijke pagina’s onderverdeeld is. Met Google Maps hebt u toegang tot real time verkeers- en andere informatie. Bovendien stelt de beste handenvrije stemtechnologie u in staat om telefoontjes aan te nemen of berichten uit te wisselen zonder dat u uw handen van het stuurwiel moet nemen.

Om te ontdekken welke toestellen compatibel zijn, klik hier.

Android, Android Auto™, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.
* Android Auto™ binnenkort beschikbaar.

MOPAR®CONNECT *

De nieuwe Fiat 500 Mirror toont zich nog functioneler dankzij baanbrekende technologische voorzieningen.
MOPAR® CONNECT stelt de bestuurder in staat om de positie van de geparkeerde auto op te zoeken of informatie over zijn status te bekijken.
En met de Uconnect LIVE-app geniet u bovendien een reeks bijkomende diensten, zoals pechverhelping, noodhulp bij ongevallen en lokalisering van de auto na diefstal. U kunt de bedieningstoetsen ook gebruiken om functies te activeren zoals het blokkeren en deblokkeren van de deuren, het instellen van drempels voor waarschuwingen wanneer een bepaalde snelheidsbeperking wordt overschreden of wanneer u een eerder afgebakende zone verlaat.

*MOPAR® CONNECT diensten beschikbaar in de loop van april 2018

Promoties