SUPER SPORTIEF, SUPER STIJLVOL

De 500X SuperSport blijft trouw aan z’n DNA. Het iconische design van deze stads-SUV valt nog meer op in de supersexy Grigio Moda matte kleur, enkel in limited edition. De dubbele verchroomde uitlaat en de 19’’ lichtmetalen velgen, in combinatie met topprestatiebanden zetten de look van de meest sportieve telg van de 500X-reeks extra in de verf.SPORTIEF KARAKTER, BINNEN EN BUITEN

Het interieur is een sierlijke en comfortabele combinatie van eco-leder en sportstoffen. U valt vast voor de elektrisch regelbare zetels en de talrijke uitrustingen. De exclusieve SuperSport badge voegt nog een extra vleugje sportiviteit toe. En ook qua veiligheid zit u goed, dankzij het ultraveilige Safety Plus pack en de full LED-lichten.

Exterieur


EEN COPILOOT VAN TOPNIVEAU

Stap in de 500X SuperSport : het gezelschap loont de moeite ! De technologie aan boord maakt elke rit nog opwindender én intuïtiever. Controleer alles met uw vingertoppen dankzij het UconnectTM 7’’ HD Live-systeem. Of koppel uw smartphone met uw wagen en maak gebruik van al uw apps, contacten en kaarten. Luister naar uw muziek door het Hi-Fi BeatsAudio®-systeem. ​

Interieur

Technologie

Just one touch

Eén enkele tik

Hou alles onder controle met slechts een vingerbeweging. Met het UconnectTM 7'' HD Live systeem sluit u uw smartphone naadloos aan op uw auto en beheert u eenvoudig en intuïtief muziek, apps, contacten en kaarten, zonder de blik van de weg af te wenden.
Lorem ipsum

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay is een slimmere en veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Het is heel eenvoudig om navigatie-instructies te volgen, te bellen, tekstberichten te verzenden en te ontvangen en muziek te beluisteren, terwijl u uw aandacht op de weg gericht houdt.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn
CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Lorem ipsum

ANDROID AUTO

Android Auto is ontworpen met veiligheid voor ogen en met een intuïtieve interface, geïntegreerde bediening aan het stuur en krachtige spraakbediening.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn

Android, Android AutoTM, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Android Auto is binnenkort beschikbaar in België.
Lorem ipsum

MOPAR: EEN PERFECTE PARTNER

Probeer niet alles alleen te doen. Mopar CONNECT is er om u een handje te helpen. Dankzij zijn technologie kunt u de status van uw auto rechtstreeks op uw smartphone controleren: controleer of de deuren op slot zijn, hoe snel u reed en zelfs waar uw auto geparkeerd staat.