De juiste rondingen

Dankzij de geheel nieuwe, stoere 19" lichtmetalen velgen met sportbanden en de verlaagde rijhoogte is het op de weg nog nooit zo veilig en leuk geweest.Braaf is saai

Regels volgen? Nee, dank u: met de nieuwe 500X Sport bepaalt u ze zelf. Een sexy look met een gewaagd trekje, klaar voor de weg met de gloednieuwe stoere 19" lichtmetalen velgen, exclusieve SPORT-badge en dubbele verchroomde uitlaat.

Exterieur


EEN ONDEUGEND KARAKTER

Brave mensen zijn het gewend om in hun comfortzone te blijven, terwijl ondeugende mensen uitdagen met mooie, stoere interieurs. Stap in de nieuwe 500X Sport en geniet van de stijl van de nieuwe sportzetels, het exclusieve, in titanium afgewerkte dashboard met 500 Myron-logo en de Alcantara inzetstukken op het stuur en het instrumentenpaneel.​

Interieur

Technologie

Just one touch

Eén enkele tik

Hou alles onder controle met slechts een vingerbeweging. Met het UconnectTM 7'' HD Live systeem sluit u uw smartphone naadloos aan op uw auto en beheert u eenvoudig en intuïtief muziek, apps, contacten en kaarten, zonder de blik van de weg af te wenden.
Lorem ipsum

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay is een slimmere en veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Het is heel eenvoudig om navigatie-instructies te volgen, te bellen, tekstberichten te verzenden en te ontvangen en muziek te beluisteren, terwijl u uw aandacht op de weg gericht houdt.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn
CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Lorem ipsum

ANDROID AUTO

Android Auto is ontworpen met veiligheid voor ogen en met een intuïtieve interface, geïntegreerde bediening aan het stuur en krachtige spraakbediening.

Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn

Android, Android AutoTM, Google Play en andere merken zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. Android Auto is binnenkort beschikbaar in België.
Lorem ipsum

MOPAR: EEN PERFECTE PARTNER

Probeer niet alles alleen te doen. Mopar CONNECT is er om u een handje te helpen. Dankzij zijn technologie kunt u de status van uw auto rechtstreeks op uw smartphone controleren: controleer of de deuren op slot zijn, hoe snel u reed en zelfs waar uw auto geparkeerd staat.