Nieuwe 500X Mirror

Rijd de toekomst binnen.
Innovatieve details en spitstechnologie.

Wilt u alle details bekijken?

Technologie

Uconnect Fiat 500X Mirror

UconnectTM 7’’ HD LIVE

Innovatie betekent dat u alles met één vinger kunt bedienen. En met het Uconnect™ 7'' HD Live-systeem kunt u vlot uw smartphone verbinden met uw auto en gemakkelijk en intuïtief muziek, apps, contacten en kaarten beheren, zonder enige afleiding.

Apple CarPlay Fiat 500X mirror

Apple CarPlay

Altijd compatibel met de nieuwste telefoonmodellen. Met Apple CarPlay kunt u uw iPhone van de nieuwste generatie gebruiken waar en wanneer u wilt. Verbinding maken is zeer eenvoudig en apps gebruiken via UconnectTM is nog makkelijker.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.
Android AutoTM*

Android Auto™*

Leef slim, altijd en overal. Met Android AutoTM*, dat compatibel is met de nieuwste smartphones, worden uw apps weergegeven in een handige en intuïtieve interface op het scherm van de 500X Mirror, verdeeld over overzichtelijke pagina’s.


Klik hier voor meer informatie over welke apparaten compatibel zijn.

Android, Android AutoTM, Google Play en andere merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc. *Android Auto binnenkort beschikbaar in België
Mopar® Map Care

Mopar® Map Care

Hoeveel nieuwe wegen zullen er morgen zijn? Mopar® Map Care, de navigatiedienst van Mopar® (de eerste drie jaar gratis), geeft u voortdurend updates over alle routes, zodat u altijd de juiste weg kunt kiezen.

Mopar® CONNECT

Mopar® CONNECT

De auto van morgen communiceert met u. Maar wacht niet tot morgen: met Mopar® CONNECT kunt u de status van uw auto rechtstreeks op uw smartphone controleren: zo komt u te weten of de deuren op slot zijn, hoe snel u reed en zelfs waar uw auto geparkeerd staat.
Ook verwittigt de nieuwe 500X Mirror u met push notifications als u iets hebt achtergelaten in de auto.

Promoties