SERVICES

Het merk Mopar® is dé referentie voor originele onderdelen, accessoires, customer care en alle diensten voor de zorg en onderhoud van uw Fiat.

Dichtstbijzijnde Fiat garage

Heeft u hulp nodig van echte professionals? Zoek het dichtstbijzijnde Fiat atelier die uw auto de aandacht geeft die hij verdient.

Fiat Netwerk

Promoties voor klanten

Profiteer van onze Mopar® aanbiedingen en kortingen op onderdelen, originele accessoires... Exclusief voor u en uw auto.

Ontdek al onze promoties

Onderdelen

Alleen degenen die echt elk afzonderlijk detail en onderdeel van uw auto kennen, zijn in staat om er perfect voor te zorgen. Daarom zijn onderdelen van Mopar® ontwikkeld en ontworpen om de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van de auto op het moment dat hij de fabriek verlaat, langdurig te behouden.

Ontdek onze Mopar onderdelen

Originele accessoires

Ontdek het gamma originele accessoires die de persoonlijkheid van uw Fiat in de verf zetten. Van sportiviteit tot stijl of comfort, Mopar® ontwerpt accessoires in harmonie met het karakter van uw auto.

Kies uw accessoires

Klantenservice

U kunt Fiat contacteren door te bellen naar het gratis nummer 00800 342 800 00* (vaste lijn) bereikbaar in heel Europa. We staan voor u klaar om u wegbijstand te verlenen, 365 dagen per jaar, 24u op 24.

U kan de Fiat klantendienst ook contacteren om info te krijgen over onze modellen, diensten, het Fiat dealer netwerk en, ook, een testrit te boeken met een wagen naar keuze. Fiat staat voor u klaar om u te helpen met elke vraag gelinkt aan uw wagen of onze diensten.

Meer weten

Garantie en onderhoud

Wanneer u een Fiat koopt, profiteert u meteen van een service die ontwikkeld is om veiliger reizen te waarborgen en onvoorziene uitgaven te voorkomen.

Meer weten

Mopar® Vehicle Protection

Hou uw Fiat in topconditie met Mopar® Vehicle Protection. Ons productgamma bestaat uit een uitgebreide en flexibele waaier aan garantieverlengingen en onderhoudsproducten om onze klanten een zorgeloze rijervaring te bezorgen. Met MOPAR® VEHICLE PROTECTION verzekeren wij u dat uw auto op de juiste manier wordt onderhouden, met gebruik van enkel en alleen originele onderdelen en door gekwalificeerde monteurs van Fiat’s Service Netwerk in Europa.

Meer weten

Registreer u op myFiat

Registreer uw auto op my.fiat.com en ontdek de vele voordelen en aanbiedingen speciaal ontworpen voor u: handig onderhoudsplan, de meest exclusieve accessoires, lopende promoties en veel meer.

Registreer nu