Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Met de Fiat 500X “Yacht Club Capri” blijf je verbonden met jouw passies dankzij het Uconnect™ 7’’ HD touchscreen radio met navigatiesysteem.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij Apple CarPlay* ondersteuning kan je je iPhone makkelijk verbinden met het Uconnect™ 7” HD display om een routebeschrijving te krijgen, te bellen, berichten te verzenden en te ontvangen, en te luisteren naar Apple Music, audioboeken of podcasts terwijl je gefocust blijft op de weg. CarPlay kan je bedienen met Siri Voice control of het touchscreen.

  *CarPlay, iPhone en Siri zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple inc.

  Klik hier om de compatibele apparaten te ontdekken.

  ANDROID AUTO™

  500X “Yacht Club Capri” is compatibel met Android Auto**. Verbind je smartphone en beheer kaarten, muziek, contacten en meer, zonder je veiligheid in gevaar te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen jouw apps op het Uconnect™ 7” HD display, geordend in makkelijk leesbare pagina’s. Optioneel beschikbaar

  **Google, Google Play, en Android Auto™ zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier om de compatibele apparaten te ontdekken.

  BEATS

  Laat je passie voor muziek horen: geniet van het Beats Audio hifi-systeem, met een 8-kanaals DSP versterker, zes luidsprekers en een subwoofer, en een totaal vermogen van 440 W.