Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Fun tijdens het rijden en altijd geconnecteerd: de 500X Dolcevita (RED) heeft alles wat je nodig hebt. Sluit je smartphone aan en geniet van alles waar je van houdt: ontdek de Uconnect 7'' HD touchscreen radio.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc.a

  Klik hier voor de compatibele toestellen.

  ANDROID AUTO™

  De 500X Dolcevita (RED) is compatibel met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Verkrijgbaar als optie.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor de compatibele toestellen.

  BEATS

  Vier je passie voor muziek met het Beats Audio Hi-Fi systeem, met een 8-kanaals DSP-versterker, 6 luidsprekers en een subwoofer, goed voor een geluidsorkaan van 440 W.