500x

  500X DOLCEVITA

  (RED)

  ANDER MODEL

  Kies je favoriete kleur:

  Kies je favoriete kleur:

  360-icon

  WE T(RED)EN SAMEN OP VOOR DE MENSHEID

  (RED) en Fiat: een uniek partnerschap waarbij elke aankoop van een model uit de (500)RED Familie bijdraagt tot de bestrijding van pandemieën. Zo wordt deze serie de meest ethische en relevante ooit. (RED) is een organisatie die wereldwijde gezondheidscrisissen bestrijdt, zoals AIDS en COVID. Elke aankoop van een (RED)-product is inclusief een donatie aan een Wereldwijd Fonds dat een hele  reeks preventie-, behandelings-, advies-, test-, onderwijs- en zorgdiensten voor de meest noodlijdende gemeenschappen steunt. We zijn dan ook trots om aan deze goede zaak te kunnen bijdragen door de (500)RED Familie in het leven te roepen. Zo kan ook jij ten volle deel uitmaken van de (RED)-beweging.*

  INFOTAINMENT

  KERNGEZOND EN TEV(RED)EN

  (500X Dolcevita)RED biedt je een gloednieuwe aanpak voor een gezond interieur: producten die zorgen voor gezondere lucht in de auto.

  *Fiat, Jeep en RAM zegden voor 2021-2023 minstens 4 miljoen dollar toe aan een Wereldwijd Fonds om samen met (RED) gezondheidscrisissen als COVID en AIDS te helpen bestrijden.
  Elk (FIAT)RED model maakt deel uit van deze verbintenis.

  Louter illustratieve beelden.

  De afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en indicatie en sommige afbeeldingen kunnen uitvoeringen, afwerkingen, accessoires en/of uitrustingen tonen die alleen op aanvraag en tegen betaling leverbaar zijn. De beschikbare kleuren kunnen om technische en/of constructie- en commerciële redenen afwijken en zijn mogelijk alleen leverbaar op voertuigen die op voorraad zijn.