INFOTAINMENT

  Altijd verbonden: dankzij de Uconnect™ 7''-radio met navigatie, DAB, Apple CarPlay-compatibiliteit en Android Auto™-integratie biedt de wagen alle connectiviteit die je nodig hebt.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij Apple CarPlay-ondersteuning kan je je iPhone eenvoudig aansluiten op het Uconnect™ 7” HD-scherm om routebeschrijvingen te krijgen, te bellen, berichten te verzenden en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je je op de weg concentreert. Je kan CarPlay beheren via Siri stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc.

  Klik hier om de compatibele toestellen te bekijken.

  ANDROID AUTO™

  De 500X Dolcevita Connect is compatibel met Android Auto. Verbind jouw smartphone en beheer kaarten, muziek, contacten en meer, zonder je veiligheid in gevaar te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen jouw apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm, georganiseerd in makkelijk leesbare pagina's. Verkrijgbaar als optie.

  Google, Google Play en Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC.

  Klik hier om de compatibele toestellen te bekijken.

  BEATS

  Laat je passie voor muziek horen: geniet van het Beats Audio HiFi-systeem, met een 8-kanaals DSP-versterker, 6 luidsprekers en een subwoofer, en een totaal vermogen van 440 W.