INFOTAINMENT

  Wil je steeds verbonden blijven met je sportieve persoonlijkheid? Wij zorgen ervoor! De nieuwe 500L Sport biedt je een fantastische connectiviteit dankzij de Uconnect 7’’ radio met Navigatie, DAB, Apple CarPlay compatibiliteit en Android Auto™ integratie.
  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc

  Klik hier voor de compatibele toestellen

  ANDROID AUTO™

  De Fiat 500L Sport is uitgerust met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Je kan naar Apple Music luisteren met Android Auto™ en zo 50 miljoen songs reclamevrij streamen als een afspeellijst zonder einde.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor de compatibele toestellen