INFOTAINMENT

  De Fiat 500C Sport biedt je de ideale connectiviteit voor elke trip dankzij de Uconnect™ 7’’ radio, DAB, Apple CarPlay compatibiliteit en Android Auto™ integratie.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc

  Klik hier voor de compatibele toestellen

  ANDROID AUTO™

  De Fiat 500C Sport is uitgerust met Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor de compatibele toestellen

  BEATS

  Vier je passie voor muziek met het optionele Beats Audio Hi Fi systeem, met een 8-kanaals DSP-versterker, 6 luidsprekers en een subwoofer, goed voor een geluidsorkaan van 440 W.

  MOPAR® CONNECT

  Dankzij zijn geavanceerde Mopar® Connect-technologie is je cabrio altijd binnen handbereik, waar je ook bent. Je kan deuren vergrendelen en ontgrendelen, weten waar je wagen geparkeerd staat of nog meldingen krijgen over al zijn bewegingen en zijn huidige snelheid. En met een push-bericht zal je nooit iets belangrijks in je wagen laten liggen.