INFOTAINMENT

  Met de 500C (RED) blijf je altijd verbonden met alles waar je van houdt: geniet van de Uconnect™ 7”-radio, DAB, Apple CarPlay-compatibiliteit en Android Auto™-integratie.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Dankzij de Apple CarPlay ondersteuning kan je makkelijk je iPhone verbinden met het Uconnect™ 7” HD-scherm voor routebeschrijvingen en telefoontjes, om berichten te sturen en te ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts te luisteren terwijl je gefocust blijft op de weg. Je kan CarPlay bedienen met Siri-stembediening of het touchscreen.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc.

  Klik hier voor de compatibele toestellen.

  ANDROID AUTO™

  De Fiat 500C (RED) is klaar voor Android Auto™ integratie. Connecteer je smartphone en beheer je kaarten, muziek, contacten en meer zonder je veiligheid in het gedrang te brengen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, verschijnen je apps op het Uconnect™ 7” HD-scherm in makkelijk leesbare pagina’s. Verkrijgbaar als optie.

  Google, Google Play en Android Auto zijn merken van Google LLC.

  Klik hier voor de compatibele toestellen.

  BEATS

  Vier je passie voor muziek met het Beats Audio Hi-Fi systeem, met een 8-kanaals DSP-versterker, 6 luidsprekers en een subwoofer, goed voor een geluidsorkaan van 440 W.

  MOPAR® CONNECT

  Dankzij de nieuwste generatie Mopar® Connect-technologie is je wagen altijd binnen handbereik, waar jij ook bent. Vergrendel en ontgrendel de deuren, weet waar hij geparkeerd staat, ontvang meldingen wanneer hij beweegt en over zijn huidige snelheid. En met pushmeldingen laat je nooit meer iets belangrijks achter in de wagen.