Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Autorijden is ook een kwestie van genieten. Met zijn infotainment is het in de Nieuwe 500 (RED) Cabrio altijd volop fun: geniet van het 10,25"-scherm, de ultrasnelle Bluetooth-verbinding, de interface in smartphonestijl met aanpasbare schermindeling, het volledig geïntegreerde navigatieplatform, de 7” digitale cluster en nog veel meer.

  CINERAMA INFOTAINMENT

  WIRELESS APPLE CARPLAY

  Sluit je iPhone aan op het Uconnect™ 10,25"-scherm en bedien Apple CarPlay draadloos met Siri-stembediening of het aanraakscherm. Wireless Apple CarPlay is de slimmere, veiligere manier om je iPhone in je wagen te gebruiken. Je kan een routebeschrijving opvragen, bellen, berichten verzenden en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl je focus op de weg blijft.

  CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde merknamen van Apple inc.

  Klik hier voor de compatibele toestellen.

  WIRELESS ANDROID AUTO™

  De Nieuwe 500 (RED) Cabrio is ook compatibel met Android Auto™ en kan draadloos verbinding maken (met compatibele smartphones). Zodra je smartphone is verbonden met de auto, geeft de gebruiksvriendelijke interface je apps weer op het Uconnect™ 10,25"-display. Je kan muziek en contacten beheren en dankzij Google Maps kan je in realtime kaarten en verkeersomstandigheden bekijken, rechtstreeks vanaf het touchscreen en in alle veiligheid.

  Google, Google Play, Android Auto are trademarks of Google LLC.

  Als je Android Auto op je autodisplay wilt gebruiken, heb je een voertuig nodig dat compatibel is met Android Auto, een Android-telefoon met Android 5.0 of hoger en de Android Auto-app.

  Om Android Auto Wireless te gebruiken, moet een van de volgende voorwaarden vervuld zijn:
  • Elke smartphone met Android 11.0 en een 5 GHz wifi-netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aan aanvullende wettelijke eisen voldoen om gebruik te kunnen maken van het 5 GHz wifi-netwerk in de auto. • Google- of Samsung-smartphone met Android 10.0. • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + of Note 8 telefoon met Android 9.0.

  Klik hier om de compatibele toestellen te bekijken.