CONNECTIVITEIT

  De Nieuwe 500 (RED) Cabrio is voorzien van een hele reeks ultramoderne connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als erbuiten, inclusief een gloednieuwe mobiele app. Met de FIAT-app beheer jij je stadsauto altijd en overal. Ontdek alle functies.

  MY eCHARGE

  Met My eCharge krijgen gebruikers van de Nieuwe 500 (RED) Cabrio toegang tot een wereld van diensten om de elektrisch lading te beheren. Met de FIAT-app vind je makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations in de buurt en kan je functies gebruiken om op te laden, te betalen en de oplaadhistoriek te raadplegen. Thuis heb je snel toegang tot je eigen Wallbox en kan je vanop afstand met de afstandsbediening het beste halen uit je geconnecteerde Wallbox.

  MY ASSISTANT

  My Assistant waakt over je veiligheid, waar je ook gaat. De Nieuwe 500 (RED) Cabrio is in staat om noodoproepen te doen een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.

  *De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT-app

  MY REMOTE

  Met My Remote kan je de positie van je Nieuwe 500 (RED) Cabrio lokaliseren op je smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan je ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan je met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met je nieuwe Fiat 500.

  MY CAR

  Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car heb je real-time informatie over de status van je wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check alles rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De Nieuwe 500 (RED) Cabrio heeft niks te verbergen.

  MY NAVIGATION

  Je bestemming bereiken was nog nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan je de bestemming via je FIAT-app en je voertuig delen met een simpele tik. Het infotainmentscherm van je Nieuwe 500 (RED) Cabrio toont direct je bestemming, met live verkeersinformatie, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Je kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

  MY WI-FI

  Blijf verbonden met je digitale wereld dankzij de Alexa Voice Service* waarmee je nieuwe Fiat 500 is uitgerust. Vraag aan Alexa om muziek te spelen, naar het nieuws te luisteren, het weerbericht te horen, een adres te vinden en de route ernaartoe, je slimme toestellen in huis te beheren en meer. Om de Alexa Voice Service te gebruiken, activeer je eerst de Wi-Fi hotspot (aangeboden door Ubigi) waarmee je ook tot acht toestellen tegelijkertijd kan connecteren.

  *This service is available in Italian. Available in other languages (English, French, German and Spanish) at the beginning of 2021.

  * Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn merknamen van Amazon.com, Inc. of zijn gelieerde ondernemingen. Alleen beschikbaar op Radio Uconnect 10,25' met Nav. Radio Uconnect 10,2’’' met Nav standaard op la Prima, Icon en (RED) uitvoeringen. De ingebouwde Alexa Voice Service is beschikbaar in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oostenrijk.

  MY ALERT

  Hou je Nieuwe 500 (RED) Cabrio altijd in het oog. Mocht er zich een probleem voordoen met je wagen dan krijg je onmiddellijk een bericht via je FIAT-app. Bij diefstal word je direct in contact gebracht met een operator en zal je wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te terug te vinden*.

  * My Alert is een optie op de nieuwe 500

  EEN (RED)ELIJK ENTHOUSIASTE VERWELKOMING

  Met je keuze voor de Nieuwe (500)RED stel je een betekenisvol gebaar.

  Bij de levering van je wagen ontvang je een speciaal welkomstpakket:
  •Speciale welkomstbrief
  •Speciale sleutelcover
  •Stijlvolle dispenser*

  *Oplossingen op alcoholbasis mogen niet in deze dispenser worden bewaard, ook niet als ze in de auto worden gebruikt. Het gebruik van oplossingen op alcoholbasis die in deze dispenser worden bewaard, gebeurt in elk geval onder uw volledige verantwoordelijkheid.

  500 IRIDE ESCOOTER

  Als je voor de Fiat (500)RED Familie kiest, kan je als extra de 500 Iride toevoegen: de eScooter powered by Mopar®, volledig geïnspireerd door het iconische design van de 500. Een perfecte oplossing voor emissievrije verplaatsingen in de stad:

  •Wendbaar en handig
  •Opgeladen op 4,5 uur, met een autonomie tot 30 km
  •Max snelheid 25 km/h*
  •10” luchtbanden, schokdemper, brede voetsteun en opvouwbare stuurstang
  •Specifieke 500 Iride-app waarmee je alle functies monitort, deelt en instelt vanop je smartphone, beschikbaar voor iOS en Android

  * De maximumsnelheid en het gebruik van de eScooter kunnen variëren in functie van de snelheidsbeperkingen en verkeersregels in het land van gebruik. Neem altijd de verkeersregels in acht.